Hirdetés

Grafikusoknak és videósoknak szánt monitor jön az EIZO-tól

Érkezik a CS2400S, amely kiemelkedő színgazdagsággal és színpontosságal kecsegtet.

Az alapvetően a professzionális felhasználóknak szánt termékeiről ismertté vált EIZO bejelentette, hogy piacra dobnak egy új monitort. Ez a ColorEdge családba tartozó CS2400S lesz, amely a cég állítása szerint kiváló társa lehet a grafikusoknak, fotósoknak, illusztrátoroknak, valamint videószerkesztési munkákat végzőknek.


[+]

A termékbe egy 24,1 hüvelykes, 1920x1200 képpont felbontású, 10 bites, 16:10 képarányú IPS LED LCD panel került. A hivatalos specifikációk szerint a maximális valós kontrasztaránya 1350:1, a csúcs fényereje 410 nit, és az Adobe RGB színtér 99 százalékának lefedését biztosítja. A vállalat a termékkel kapcsolatban kiemelte a remek színpontosságot, illetve azt, hogy ingyenesen jár mellé az EIZO ColorNavigator nevű kalibrációs szoftver is.

A pivot módban is használható készüléket USB-C porttal is ellátták a tervezők, azon keresztül is képes a képi jelek fogadására, valamint tudja tölteni a csatlakoztatott eszközöket. Ha minden igaz 109 000 jenes, azaz mintegy 300 000 forintos áron kerül majd a boltokba, és azt is lehet tudni, hogy 5 év garancia jár mellé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés