Hirdetés

Csendes házakkal dupláz a Nexus

Hirdetés

A Nexus két házzal készül az ünnepekre, melyek a Prominent 5 és 9 jelzést viselik. A feketére festett 480 mm magas, 207 mm széles és 508 mm mély tornyok esetében a felmelegedett levegőt a felül található 14 cm-es légkavaró vezeti el, míg a hűvös légáramlatokat az elöl elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor biztosítja. Igény esetén mindkét házba helyezhető további két szélgép, melyek még jobb szellőzést tesznek lehetővé. Az I/O panel a termékek elején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval rendelkezik. Sőt a Prominent 5 esetében egy FireWire portra is futotta a tervezőknek.

Nexus Prominent 5
Nexus Prominent 5

Nexus Prominent 9
Nexus Prominent 9

A zajszigetelő oldallapokkal ellátott házak közül a Prominent 5 öt-öt darab 5,25 és 3,5 hüvelykes rekeszt kínál, melyek közül a kisebbik fiókok rejtve vannak. A Prominent 9 már nem kevesebb, mint kilenc 5,25 colos rekesszel rendelkezik, a 3,5 hüvelykes meghajtókat pedig két darab fémkeret fogadja, melyek egyenként három egységgel birkóznak meg. A tornyok természetesen segédeszköz nélkül szerelhetőek, és ATX illetve microATX alaplapot fogadnak.

Nexus Prominent 5
Nexus Prominent 5

Nexus Prominent 9
Nexus Prominent 9

A Nexus csendes termékei hamarosan felkerülnek az üzletek polcaira, az ajánlott fogyasztói árakról azonban még nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nexus

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés