Hirdetés

Apró izomkuckó játékosoknak

Hirdetés

A Thermaltake az Armor számítógép-sorozatának A90 és A60 tagjai után a más kikövetkeztethető nevű, A30-as modellel állt elő. Az előző típusok dizájnjának részletei visszaköszönnek az most érkezett külsején is, felfedezhetők a hasonlóságok. Egy kisméretű házról van szó, ami 266 x 291 x 456 mm-es méretekkel rendelkezik, tömege pedig 6,7 kilogramm. Acélból készült, kívül-belül feketére festették, elejét és felső részének nagy részét is rács borítja, de oldalról kapott egy plexiablakot is.

Normál ATX méterű alaplapot nem is tud fogadni, csak microATX-et vagy Mini-ITX formátumút. Előlapján két 5,25”-es fiókot találhatunk, illetve a csatlakozó kivezetéseket, amik között a szokásos jack-aljzatok és 2.0-s USB mellett helyett kapott egy 3.0-s USB és egy eSATA port is. Hátul pedig négy kártya kivezetésének van hely. Videokártyák közül a gyártó elmondása szerint a ház kis mérete  ellenére a ma piacon lévő nagyobb teljesítményűek, mint amilyen például a Radeon HD 5970 vagy az NVIDIA GTX 460 is bőven elférnek.

[+]
[+]

Nem vették félvállról a hűtést sem, nem kevesebb mint négy darab légkavaróval látták el a fémládát. Ezekből elöl 90 mm-es, hátul két 60 mm-es, felül pedig egy hatalmas, 230 mm-es foglal helyet. A szokásos kék LED-ek persze ezúttal sem maradtak el. A játékosoknak, vagy csak egyszerűen egy kompakt házra vágyóknak egy jó alternatívát kínál a Thermaltake, amihez jövő héten már hozzá is lehet majd jutni. Az ára viszont nem derült ki még sajnos.

[+]
[+]

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés