Hirdetés

Visszafogott házakkal frissül a piac

Hirdetés

A rengeteg házának bemutatásáról ismerhető Lian Li az utóbbi hónapokban kicsit mintha visszafogta volna magát, vagy csak kifogyott az ötletekből. Mindenesetre most újra egy számítógépház érkezett a távol-keleti cégtől, mégpedig egy midi torony formátumú, a Tyr PC-X500FX. Az alumíniumláda 240 x 598 x 419 mm-es méretek rendelkezik, tömege pedig 9, 84 kilogrammos. Kívül-belül feketére festették, alaplapok közül pedig ATX, microATX-es és Mini–ITX-es formátumúak szerelhetők be, illetve akár a 315 mm-es hosszúságú videokártyáknak is van hely.

Lian Li Tyr PC-X500FX [+]
Lian Li Tyr PC-X500FX [+]

Elöl két 5,25”-es meghajtófiók van, belül pedig még egy 2,5”-es például SSD-nek, HDD-nek. Az előlapon találhatók továbbá a csatlakozó kivezetések, köztük egy eSATA-val, négy 3.0-s USB-vel és a hang aljzatokkal. A szellőzéséről három darab 140 mm-es ventilátor gondoskodik, amiből egy elöl, kettő hátul kapott helyet, de a vízhűtés csövei számára is kialakítottak két átvezető lyukat. Elölre egyébként a gyárin kívül még kettő beszerelhető, azaz összesen öt is elhelyezhető a házban, a légkavarók pedig az előlapon található szabályzóval állíthatók is. A Tyr ház szállítása a hónap végén kezdődik meg, az ára pedig 500 dollár lesz.

Lian Li Tyr PC-X500FX [+]
Lian Li Tyr PC-X500FX [+]

A HTPC-sek vagy a HTPC-t építeni tervezők figyelmét keltheti fel a SilverStone egyszerű megjelenésű fémládája, a Milo ML03. A lapos doboz 440 x 105 x 340 mm-es méretű, 0,8 mm-es SECC acélból készült. Egy külső 5,25”-es meghajtóhelyet alakította ki rajta, de belül további két 3,5”-es és egy 2,5”-es rekesz is a tárolók rendelkezésére áll. PCI kártyák fogadására négy alacsony profilú hely áll készen, ventilátorból pedig legfeljebb négy darab 80 mm-es rakható be. Előlapi kivezetéseinél két 3.0-s USB csatlakozó és a hang ki-bemenetek sorakoznak. A Milo ML03 szállítása már megkezdődött, de, arról, hogy mikortól lesz megvásárolható és mennyiért, még nem tudni pontosat.

SilverStone Milo ML03 [+]
SilverStone Milo ML03 [+]

A SilverStone Milo ML03 belseje [+]
A SilverStone Milo ML03 belseje [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés