Hirdetés

Mindentudó gigatorony a Cooltektől

Hirdetés

A Cooltek bemutatta az Ultimate névre keresztelt számítógépházat, mely nem csak a méretével, hanem a szolgáltatásaival is felhívja magára a figyelmet. A feketére festett vörös szellőzőkkel díszített, 12,5 kg-os termék ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és négy darab 5,25 illetve öt 3,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok a szokásoknak megfelelően rejtve vannak.

Az 525 mm magas, 210 mm széles és 560 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es, és a felül található két darab szintén 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatok gyorsabb beáramlásáról az előlap mögött található 14 cm-es légkavaró gondoskodik. Igény esetén alulra egy 14 cm-es szélgép is elhelyezhető, a még jobb szellőzés érdekében. Az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval rendelkezik, továbbá a termék része egy beépített kártyaolvasó is. A tervezők gondoltak a kényelmi szolgáltatásokra is, így a szerszám nélkül szerelhető házban a kivágott hátlapnak köszönhetően egyszerű a processzorhűtő cseréje, továbbá a kábeleket is el lehet vezetni a kialakított nyílásokon keresztül.

A kék LED-es világítást alkalmazó Cooltek Ultimate a hónap végén kerül az európai üzletekbe, az ajánlott fogyasztói ára 90 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés