Computex 2022: letisztult egybegépek az MSI lobogója alatt

A 60,45 és 68,58 cm-es képátlójú, inteles vasakból összesen hatféle modell lesz elérhető.

Az MSI számos újdonságot mutatott be az idei Computexen, és ezek közé tartozik a 2,5 wattos sztereó hangszórókkal szerelt, korábbról ismert Modern AM242 és AM272 szériás AIO PC-k felfrissített felhozatala is, amelyek immár 12. generációs Alder Lake processzorokra épülnek. Az előbbi típus 23,8, az utóbbi 27 hüvelykes, 1920x1080 pixeles felbontású IPS kijelzővel érkezik, és a kisebbik, nevében T vagy TP utótagot viselő verziónál 10 pontos érintőpanelről beszélünk. A legkomolyabb konfigurációkban Intel Core i7-1260P CPU teljesít szolgálatot, amihez legfeljebb 2 x 32 GB SO-DIMM DDR4 memóriát kérhetünk, mialatt állományainkat egy 2,5 hüvelykes és egy M.2 2280-as (PCI Expresses vagy SATA-s) meghajtón tárolhatjuk.


[+]

A jövevényeket lehetséges csupán monitorként használni a rendszer bootolása nélkül, mert a képernyő automatikusan bekapcsol, ha a HDMI bemenetbe kötünk valamit, ugyanakkor másodlagos megjelenítővel szintúgy bővíthetjük arzenálunkat, hiszen egy HDMI kimenetnek is szorítottak helyet a dönthető, illetőleg a P és TP típusjelű változatoknál állítható magasságú talppal, valamint 75 x 75 mm-es VESA furatokkal szállított masinákon. A készülékházakon egyébként két USB 3.2 Gen2 Type-C, két USB 3.2 Gen2 Type-A, valamint két USB 2.0 kapu található a 3,5 mm-es kombójacken és a két videó porton kívül.


[+]

A takarólemezzel ellátott és MI zajszűrést alkalmazó mikrofonnal kiegészített, Full HD-s webkamera támogatja a Windows Hellót (a vállunk felett kéretlenül kukucskáló felhasználókat érzékelő képernyők pedig a magánszféránkat óvó privacy screen technológiát), miközben a hálózati halmazban gigabites Ethernet, illetve Wi-Fi 5/Bluetooth 4.2, Wi-Fi 6/Bluetooth 5.2 vagy Wi-Fi 6E/Bluetooth 5.2 állomásozhat.


[+]

Szoftveres oldalon a biztonsági mentés létrehozására képes MSI Cloud Center applikáció könnyíti az életünket, ugyanis a segítségével vezetékmentesen mozgathatunk fájlokat Androidot vagy iOS-t futtató apparátusaink és az egybegépünk között, továbbá a program által generált QR kóddal rendelkező személyekkel közösen élvezhetjük a privát felhő nyújtotta, komfortos hozzáférést tartalmainkhoz. Ezen túlmenően a Smart Image Finder egy MI algoritmus generálta kereshető címkékkel asszisztál a képeink rendszerezésében és böngészésében.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés