Hirdetés

Visszafogott kompatibilitással, de kis méretben érkezik a Chieftec új háza

A ProCube Minit a helytakarékosságot szem előtt tartva kisméretű komponensek számára tervezték.

A Chieftec tegnap bejelentette, hogy jövő hónapban elérhetővé válik legújabb, ProCube Mini névre keresztelt gépházuk, melyet CN-01B-OP néven is megtalálhatunk majd a webáruházakban.


[+]

A 356 x 260 x 195 milliméteres, üresen 3,79 kg tömegű, 0,8 mm vastag acéllemezekből felépített újdonság kizárólag Mini-ITX formátumú alaplapokat képes fogadni, tápegységből viszont nem kell majd kifejezetten kisméretű modelleket választanunk, hiszen az ATX standardnak megfelelő változatok is beférnek a beltérbe, maximum 200 milliméteres hosszig.


[+]

A rácsos előlappal szerelt házban egyetlen, 120 milliméteres ventilátor számára van hely a hátlapon, de itt találjuk még a legfeljebb 320 mm hosszú grafikus kártyák számára kialakított, két darab PCIe bővítőkártyahelyet is. A beltér a már említett komponenseken felül max. 145 mm magas processzorhűtőnek, két 2,5 és három 3,5 hüvelykes adattárolónak, illetve egy vékonyabb, 5,25 hüvelykes lemezolvasónak adhat otthont, míg a két-két darab jack és USB 3.2 Gen1 csatlakozót hadrendbe állító I/O panelt a ház elején érdemes keresni.


[+]

A piacra kerülés idejét a gyártó a hónap megjelölésénél pontosabban nem adta meg, de sajnos ugyanez igaz a tervezett vételárra is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés