Hirdetés

Szolid mikrotorony a Chieftec színeiben

A modern receptbe klasszikus aromát csepegtettek a tervezők.

Hirdetés

A Chieftec egy Uni szériás toronnyal gyarapította kínálatát, méghozzá a Mini-ITX, illetve microATX formátumú deszkákhoz való, balján edzett üveglapot viselő BX-10B-OP-vel.


[+]

A 325 (lábakkal 340) mm magas, 204 mm széles és 415 mm mély, 4 bővítőhelyes géplak előlapjának BX dizájnját a 2000-es évekből már jól ismerjük, de az egyéb specifikációk kevésbé nosztalgikus húrokat pendítenek meg. A beltérbe 165 mm magas processzorhűtő, 380 mm hosszú videokártya, három 2,5, valamint egy 2,5 vagy 3,5 hüvelykes háttértároló, plusz legfeljebb hat ventilátor pakolható be, és egy 120 mm-es, variálható fordulatszámú légkavarót alapból mellékelnek a csomaghoz.


[+]

Felül egy 240 mm-es radiátort ugyancsak elhelyezhetünk a szélgépek helyett, míg a sztenderd ATX-es tápegység az előlap mögött állomásozik. A kissé ipari hangulatú front jobb alsó szélén telepedett meg az I/O panel, amelyen egy USB 3.2 Gen1 Type-C kapu, egy USB 3.0 port, meg egy 3,5 mm-es kombójack található, miközben elöl és alul óriási porszűrők figyelnek.


[+]

A 0,6 mm vastagságú SPCC acélvázzal érkező, 2 éves garanciával megtámogatott kalyiba vételárát egyelőre nem közölték, de a gyártó szokásainak fényében valószínűleg teljesen megfizethető összegre számíthatunk – erről tanúskodnak az alaplapi tálca gumibetéteket nélkülöző perforációi is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés