CES 2020: Lilliputból szalajtott ECS-felhozatal

A gyártó ismét több minigéppel látogatott el Las Vegasba.

Az ECS ultrakompakt (UCFF) asztali gépeket citált a nagyérdemű elé, név szerint a 15 wattos TDP-vel operáló, hatmagos Core i7 "Comet Lake-U" processzorokkal szerelt Liva Z3 és Z3E Plust. A két modell között mindössze annyi a különbség, hogy az utóbbi a két COM porton kívül kapott egy 2,5 hüvelykes meghajtóhelyet is, a többit M.2 2280-as SSD-kre bízzák a csöppségek, legyen szó 6 Gbps-os SATA vagy x4-es PCI Express 3.0 protokollról. A Wi-Fi 5-ös, netán 6-os modulok számára egy M.2 E-key aljzat áll rendelkezésre, míg a kábeles oldalról két darab, gigabites Ethernet porttal gondoskodtak, melyek közül az egyiket egy Intel i219-V kontroller vezérli.

Hirdetés

[+]

Az apróságok beépített Amazon Alexát is kaptak, négy A4PC (Alexa for PC) mikrofonnal megtámogatva, a hangkimenetért pedig egy 3,5 mm-es kombójack felel. Az I/O tekintetében három USB 3.1 Gen1, illetve egy Type-C anya húzza be a strigulát a jelenléti íven, miközben egy 2.0-s HDMI, valamint egy 1.2-es DisplayPort várja a kijelzőket.

[+]

A tajvani multi további, 0,6 és 1,6 literes Liva rendszereket szándékozik piacra dobni a jövőben; a Q1L, Q1D és DH310-es vasak szerényebb központi egységekkel, integrált 4G/LTE modemmel, két gigabites LAN csatlakozóval, és persze több videokimenettel fognak érkezni.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • ECS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés