Hirdetés

Három ventilátorral sem kerül sokba az Antec új toronyháza

Az NX320 külseje éppen a túldizájnoltság és a letisztultság határán mozog.

Hirdetés

Az Antec az NX320 nevet adta legújabb, alacsonyabb árkategóriába tartozó ATX-es toronyházának, amelyben három, ARGB LED-ekkel ellátott ventilátor kapott helyet a félig rácsozott előlap mögött.


[+]

Az említett komponensekkel előre felszerelt beltérbe további három (fent 2 x 120 mm, hátul 1 x 120 mm) légkavaró, vagy két, maximum 120, illetve 360 mm hosszú radiátor építhető be, de a gyártó természetesen a számítógép többi alkatrészére vonatkozóan is szolgált nekünk maximum értékekkel. Alaplapból Mini-ITX, microATX vagy ATX formátumú példányokat használhatunk, grafikus kártyákból a 355 milliméteres vagy ennél rövidebb modellek között érdemes nézelődni, míg processzorhűtőből csak a 160 milliméternél nem magasabb példányok jöhetnek szóba.


[+]

Az acélból, műanyagból és edzett üvegből készült gépházban hét bővítőkártya slotot, valamint két 3,5 és három 2,5 hüvelykes meghajtóhelyet találunk, a külső eszközökkel való bővíthetőséget segítő I/O panel pedig a ház tetején kapott helyet, amely a bekapcsoló- és reset gomb mellett két USB 2.0 és egy USB 3.0 csatlakozót, valamint különálló 3,5 milliméteres jack ki- és bemeneteket sorakoztat fel.


[+]

Az Antec NX320 már rendelhető a gyártó közvetlen partnereitől, vételára pedig kedvezőnek mondható, mindössze 69 eurót kell érte fizetnünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés