Hirdetés

Újabb Sötét Fantom érkezett az Antectől

A gyártó Dark Phantom szériája a microATX-es DP31 modellel bővült.

Hirdetés

Úgy tűnik, az Antec dizájnerei még egy szérián belül sem viszik túlzásba a receptek változtatását, ugyanis a most bejelentett, Mini-ITX vagy microATX alaplapokat fogadó Dark Phantom DP31 előlapjának elrendezése nagyon hasonlít a tavalyi DP502 Fluxon látott megoldásra. Ezzel megmaradt a nagyobb testvérnek az a nagy negatívuma, hogy hibrid rácsos-teli műanyaglemez mögé szerelhető két darab, egyenként 120 mm átmérőjű ventilátor közül a felső nem kap túl sok levegőt, de ha már szellőzőrács nem került ide, legalább egy átlós, ARGB LED-ekből álló sávot el tudtak itt helyezni.


[+]

A nagyrészt acélból és műanyagból épült gépház zsanérokon mozgó, mágnesesen zárható üveg oldallapot kapott, a felhasználóknak a beltér dizájnjára is érdemes figyelniük, hiszen az kívülről is látszódni fog, különösen akkor, ha RGB fényekkel megszórt komponenseket választunk. Az alaplapon kívül legfeljebb 150 mm magas processzorhűtők és 300 mm hosszú VGA-k számára van itt hely, utóbbi esetében viszont a felső limit 275 milliméterre csökken akkor, ha előlapi ventilátorokat is használunk. A hűtőrendszert a tetőlemez alatt további két, 120 milliméteres légkavaróval is bővíthetjük, míg hátul egyetlen ilyen helyet találunk, amit ráadásul a gyárban már ki is töltöttek egy RGB nélküli példánnyal. Radiátorok elhelyezésére ennek helyén, illetve az előlap mögött van lehetőségünk, a ventilátorhelyek méretével megegyező hosszúságig.


[+]

A négy PCI Express bővítőhellyel rendelkező, 378 x 212 x 398 mm kiterjedésű, üresen 2,9 kg tömegű DP31 alsó kamrájában egy maximum 175 mm hosszú tápegység és két 3,5 hüvelykes meghajtó számára van hely, az alaplaptálca hátoldalán pedig egy 2,5” méretű tárolóhelyet alakítottak ki a mérnökök. Az I/O panelt a legtöbb gépházhoz hasonló módon az eszköz tetején kell keresnünk, ide a bekapcsoló- és világításvezérlő gombon kívül két jack, két USB 2.0 és egy USB 3.0 csatlakozó került.


[+]

Az újdonság már rendelhető a gyártó közvetlen partnereitől, árcédulájára 59 eurós összeg került.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés