Hirdetés

A fény és a tökéletes szinkron jellemzi a Chieftronic újdonságait

A vállalat házventilátort és egérpadott hozott, utóbbi ráadásul lefedettlen piaci rést talált.

A Chieftec játékosokat célzó márkájának számító Chieftronic új fejlesztésekkel köszönti az őszt, amelyek vezető motívuma az A-RGB lesz. Konkrétan házventilátor és egérpad érkezik, amelyek közül talán az utóbbi kínál nagyobb innovációt, ezért jelen hírünket – a kellő izgatottság elérése érdekében – az előbbivel kezdjük.

Az NF-3012-RGB típusjelzésű, 120 x 120 x 25 mm-es, folyadékcsapággyal dolgozó szélgép percenként maximum 1600 fordulatot tehet meg, ilyenkor pedig 68 cfm-es légszállítást biztosít, 24 dBA-es zajszint mellett. Természetesen a játékosokat célzó fejlesztésből nem hiányozhat az A-RGB, amely 32 LED-en keresztül valósul meg. Ráadásul a rendszer kompatibilis az ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome RGB, GIGABYTE RGB Fusion és MSI Mystic Light technológiákkal, vagyis a népszerű alaplapgyártók erre való szoftverével is vezérelhető.

[+]

A három légkavarót tartalmazó, úgynevezett Nova set csomag része egy Control Hub DF-100 jelzésű vezérlő is, amely 4 darab négytűs PWM és 6 darab háromtűs +5V-os A-RGB LED portot kínál. Ezen keresztül egyénileg is konfigurálhatók a csatlakoztatott légkavarók és LED-ek.

Bár a színesen világító ventilátorok mindig impozánsak, de akkora újdonságnak nem tekinthetők, hiszen van már hasonló termék a piacon. Ugyanez elmondható egy A-RGB LED-ekkel rendelkező egérpadról is, de az ördög a részletekben rejlik. A Chieftronic, 800 x 300 x 4 mm-es, Halo MP-800-ARGB nevű megoldásának szélén végigfutó LED szalag nem csupán 16,8 millió színben világít, hanem szinkronizálható is az adott PC-vel, ugyanis kompatibilis az ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome RGB, GIGABYTE RGB Fusion és MSI Mystic Light technológiákkal, vagyis a népszerű alaplapgyártók erre való szoftverével is vezérelhető a rendszer.

[+]

Adódik rögtön a kérdés, hogy miképp lehet létrehozni egy ilyen innovációt? A titok egy A-RGB PCI-E Expander Bracket nevű fejlesztés, amelynek segítségével három darab háromtűs +5V-os A-RGB LED port vezethető ki a PC-n kívülre. Az egérpadhoz egyébként 2,7 méteres kábel jár.

A Chieftronic újdonságai két év garanciával érkeznek, viszont az áruk még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés