Hirdetés

Egy héten belül a második toronyházát leplezi le az Antec

Az NX420-as modell agresszívabb dizájnt, de kevesebb ventilátort kapott.

Az Antec csak úgy ontja magából az új házakat, a múlt heti NX320 után ugyanis gyorsan piacra dobták az NX420-at is, ami az előző modellhez képest hasonló méretekkel, de kevesebb ventilátorral, illetve beépített ARGB fényekkel rendelkezik.


[+]

A 416 x 221 x 463 milliméteres, üresen 5 kg tömegű toronyház előlapját teljes egészében rács borítja, de a lamellák közé azért csak sikerült bepakolni egy maroknyi ARGB LED-et is. A fények mögött három 120 milliméteres ventilátornak vagy egy 360 mm hosszú radiátornak hagytak helyet a tervezők, míg felül kétszer, hátul pedig egyszer 120 mm hosszú terület maradt szabadon ebből a célból, utóbbit ráadásul már a gyárban feltöltötték egy 120 mm átmérőjű légkavaróval.


[+]

A bal oldalról edzett üveggel borított beltér Mini-ITX, microATX és ATX méretű alaplapok számára adhat otthont, amibe legfeljebb 7, 330 mm hosszú bővítőkártya fér, míg a processzorhűtő magassága maximum 175, a tápegység hossza pedig a két 3,5 hüvelykes meghajtót fogadó keret kivétele nélkül 185 mm lehet. A számítógépet további, 2,5 hüvelykes adattárolóval láthatjuk még el, ezek helye a tápegység takarólemezének tetején, illetve az alaplaptálca két oldalán van.

[+]

Az alaplapi kivezetések a gépház tetejére kerültek, itt a két USB 2.0, az egyetlen USB 3.0, valamint a két 3,5 milliméteres jack csatlakozó mellett egy reset- és bekapcsológombot, valamint egy, az RGB fények vezérlésére szolgáló kapcsolót találunk.

Az Antec NX420 bemutatásával egyidőben rögtön piacra is került, vételára nagyjából 65 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés