Hirdetés

Egyedi pislákolást ígérő Antec ventilátor lépett a színre

A sajátságos diffúzorral rendelkező modell igényesnek látszó körítést kapott.

Az Antec egy 120 mm-es, folyadékcsapágyas ventilátorral bővítette kínálatát, amely Fusion 120 ARGB-ként mutatkozik be, és amint az nevéből adja magát, RGB fényekben úszva érkezik a porondra. Az újdonság percenkénti fordulatszáma 600, illetve 2000 között szabályozható, és 57,93 cfm-es maximális légszállításához 2,11 mmH2O statikus nyomás, valamint 31,24 dB-es zajterhelés párosul.


[+]

A konstrukció rezgéscsillapító gumibetétekkel és áramlásgyorsító csatornával ellátott kerete sztenderd 25 mm-es vastagságú, és lapátjai körül kétrétegű (egy kristályszerű és egy jégüveg hatású), dodekaéderes diffúzor fut körbe, ami a sajtóanyag elmondása szerint különleges ízt fog kölcsönözni a fedélzeten megülő 16 fénydiódának.

Ezeket háromtűs ARGB tüskesor segítségével címezhetjük (ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light Sync, Gigabyte RGB Fusion 2.0), és mind az 50 cm hosszú PWM kábel, mind a világításhoz szükséges, ugyancsak 50 cm-es vezeték – a tartósság jegyében – fonott kivitelben feszít.

[+]

A 2 éves garanciával megtámogatott léghajtó egyes, hármas, valamint ötös pakkokban kerül fel a kereskedések polcaira (és utóbbi kettőhöz jár egy ARGB kontroller is), de a leendő árakról egyelőre nem áll módunkban konkrétumokat közölni.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés