Felderengett a láthatáron az Alphacool új ventilátora

A gyártó friss modelljét kifejezetten combos házhűtőként vagy bordázatra/radiátorra applikálva egyaránt munkára foghatjuk.

Az Alphacool bemutatta legújabb, Rise Aurora 120 mm névre keresztelt, csúszócsapágyas légkavaróját, ami a papírforma szerint igen korrekt specifikációkkal rendelkezik, ugyanis 118,9 m³/h-s légszállítást és 3,17 mmH2O statikus nyomást ígér, legfeljebb 31,5 dB-es üzemzaj mellett. A PWM vezérlésnek köszönhetően az áttetsző lapátok percenkénti fordulatszámát 0 és 2500 között szabályozhatjuk, és álló helyzetből szép fokozatosan gyorsul a kívánt sebességre, ami nem feltétlenül hátrányos a ventilátor élettartamát nézve.


[+]

Ahogy az lenni szokott, a címezhető RGB világítást sem felejtették el a tervezők, amely a keretgyűrűn és a motor kupakján van jelen 20 LED formájában. A fény egyenletes terítésében egy süllyesztett diffúzor segédkezik, és a beállításokkal egy háromtűs konnektor közvetítésével babrálhatunk. A sarkaiban rezgéselnyelő gumibetéteket viselő szélgépet 16 eurós áron vásárolhatjuk meg.

Azóta történt

Hirdetés