Hirdetés

Visszafogott fényekkel pislákol a Gamdias legfrissebb ventilátora

A négytűs modellt egyes vagy négyes csomagban értékesítik, de az utóbbi dobozába raknak még ezt-azt.

Hirdetés

A Gamdias egy új légkavaróval szaporította felhozatalát, ami egy már piacon lévő termékcsalád harmadik generációjaként mutatkozik be, és az Aeolus M3 PWM ARGB nevet kapta.


[+]

A 120 mm-es, folyadékcsapágyas megoldás percenkénti fordulatszáma 800, illetve 2000 között szabályozható, és 67,5 cfm-es maximális légszállítását 2,03 mmH2O statikus nyomás kíséri. Kissé furcsa, hogy a zajterhelést nem listázza a gyártó, pedig a brosúrában kiemelkedő akusztikus jellemzőket emleget.


[+]

Az 5 voltos headerrel címezhető LED-ek (szám szerint 12) ezúttal a sztenderd 25 mm vastagságú keret belső peremén futnak körbe, aminek eredményeképp a világítás nem annyira hivalkodó.


[+]

A termék nem csupán önmagában (AEOLUS M3-1201), hanem négyes pakkban, PWM/RGB kontrollerrel, meg távirányítóval kiegészítve (AEOLUS M3-1204R) is polcokra kerül.


[+]

A 92 x 46 x 13 mm-es, mágnesesen rögzíthető Aeolus Box vezérlőegység nyolc szélgépet, plusz két fénycsíkot képes dirigálni, támogatja a láncbakötést, és 55 beépített effekttel rendelkezik, miközben SATA porton keresztül veszi fel a működéshez szükséges energiát. A vételárakat egyelőre nem közölték.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés