Hirdetés

Vékony profilú ventilátor az In Win gondozásában

A 20 mm vastag, sajátságos lapátkialakítású újdonság leginkább a kompakt házakban szorongókat célozza, és az árával sem szálltak el túlságosan.

Hirdetés

Az In Win egy vékony, 120 mm-es ventilátort mutatott be, amely a Mercury AM120S nevet kapta, és turbinaszerű lapátjai egybe vannak öntve egy belső peremmel, ami koncentrálja a légáramlást. A csúszócsapágyas megoldás percenkénti fordulatszáma 400 és 2000 között szabályozható, és a 60,71 cfm-es maximális légszállításához 2,72 mmH2O statikus nyomás, illetve 29 dB-es zajterhelés párosul.


[+]

A sztenderdnél karcsúbb, 20 mm vastag keret PBT műanyagból készült, és a motor kupakjáról pislákoló ARGB fények 5 voltos/háromtűs headert használnak, így alaplapunk szoftverével variálhatók, ám alternatívaként a légkavaró háromdarabos pakkjához jár egy 14 effektet támogató ARGB One-Click kontroller is.


[+]

A láncba köthető termék dobozában egyébként egy 130 mm-es PWM, egy 130 mm-es ARGB, egy 500 mm-es, négytűs toldó-, valamint egy 500 mm-es ARGB kábelt találunk, és a Lock-N-Go csatlakozófej garantálja az ARGB konnektor folyamatos érintkezését.


[+]

A 3 évre szóló garanciával értékesített, kombináltan 3,2 wattot szélgép tripla csomagja 33 eurót kóstál a gyártó webshopjában, de a magányos kiszerelést egyelőre még nem listázták külön.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés