Hirdetés

Az Antec új légkavarója egyszerűbbé teszi a kábelmenedzsmentet

Az elsősorban házhűtőnek szánt, natúr fekete megoldás legfőbb vonzereje talán az, hogy tandembe köthető.

Az Antec a napokban mutatott be egy színesen pislákoló ventilátort, de ezúttal azokra is gondolt, akik elvetik az olyan hóbortokat, mint az RGB világítás, és csak a lényegre koncentrálnak, hiszen legfrissebb termékén – a Storm 120 nevezetű léghajtón – egyetlen LED sincs. A 120 mm-es, folyadékcsapágyas újdonság percenkénti fordulatszáma 600, illetve 2000 között állítható, és az Arctic PST szériás modellekhez hasonlóan integrált Y-kábelt használ a PWM jel tovább osztására, így láncba köthető.


[+]

A holmi légszállításának plafonja 66,56 cfm, mely értékhez 2,7 mmH2O statikus nyomás és 34,9 dB-es zajterhelés társul. A halkabb működés érdekében a 25 mm vastagságú, spirális vázú keret sarkaiban rezgéselnyelő gumibetétek találhatók, és a vezeték – csakúgy, mint a hírünk elején említett márkatársnál – fonott kivitelt kapott.

[+]

A 3 éves garanciával megtámogatott, egyelőre ismeretlen árú szélgép egyes és hármas pakkokban kerül fel a számítástechnikában utazó üzletek polcaira, ám az Amazonon keresztül kettes, valamint ötös csomagban ugyancsak elérhető lesz.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés