Hirdetés

Nem unatkoznak az Abkoncore-nál, új házzal is készültek

A T404B Hurricane után egy új, T250 nevű toronyházról is lerántották a leplet.

Hirdetés

Az Abkoncore-ral kapcsolatban nem mondhatjuk, hogy csak ülnek a babérjaikon, nemrég adtunk hírt legújabb processzorhűtőjükről, most pedig egy új házat is bemutattak, amely a T250-es jelölést kapta.


[+]

A legfeljebb ATX méretű alaplapokat fogadó miditorony 440 x 200 x 335 milliméteres kiterjedéssel és 5,2 kilogrammos nettó tömeggel rendelkezik, beltere pedig a legtöbb gépháznál látott módon két kamrára lett felosztva. A felső szekció az alaplapot és a belevaló komponenseket várja (köztük a maximum 160 mm magas processzorhűtővel és 315 mm hosszú grafikus kártyával), míg a legfeljebb 205 mm hosszú ATX tápegység az alsó kamrába kerülhet beszerelésre. Utóbbi előtt találunk egy merevlemezkeretet is, amelyre egy-egy 3,5 és 2,5 hüvelykes meghajtót erősíthetünk, míg a maradék két darab SSD-nek az alaplaptálcán van a helye.


[+]

A rendszer hűtését gyári állapotban összesen négy darab Iris 120 RGB ventilátor végzi a hátlapon és az edzett üveggel borított, két oldalsó rácsos felületen szellőztetett előlap mögött, ezeket kiegészíthetjük két-két légkavaróval a tetőlemez alatt és a tápegység takarólemezén, de le is cserélhetjük őket egy 120 és egy 360 mm hosszú radiátorra. Az oldallap szintén edzett üvegből készült, ezzel biztosítva a szabad rálátást a belső alkatrészekre, míg a por nehezebb bejutását egy alsó és egy felső porszűrő biztosítja.


[+]

Az egy USB 3.0, illetve két-két USB 2.0 és 3,5 milliméteres jack kivezetéssel is rendelkező Abkoncore T250 már rendelhető a gyártó partnereitől, vételára 47,95 amerikai dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés