Már kapható a Pimax új, 180 Hz-es VR headsetje

Az újdonság az 5K Plus modell feljavított verziója.

A Pimax nemrégiben dobta piacra a 2020-as CES-en bemutatott, 5K Super névre keresztelt VR headsetjét, ami a népszerű előd receptjét finomítja tovább. A változatlanul 200 fokos látószög mellé szemenként 2560x1440-es felbontást, Fresnel lencséket és 180 Hz-es képfrissítési rátát kapunk, de igény esetén ezt visszavehetjük 160, 144, 120 vagy 90 Hz-re is. A hangszórókat hordó, moduláris pánt (MAS) sem kerülte el a fejlesztést, így kényelmesebb lett, ám ugyanez elmondható az arcunkhoz illeszkedő, új burkolatba applikált párnázásról és orrvédőről is.

[+]

A Steam VR 1.0-s és 2.0-s Lighthouse bázisállomásai egyaránt támogatják az eszközt, így a mozgáskövetés lehetségessé válik akár 10 x 10 méteres helyiségben is, míg a mellékelt Pimax VR Experience szoftver az automatizációnak hála nagymértékben lecsökkenti a konfigurálás idejét.


[+]

A ketyere nettó 700 eurós árcédulát visel dobozán, ám ha vásárolunk hozzá két kézi kontrollert és két SteamVR 2.0 bázisállomást, megtakaríthatunk egy szerény kis összeget (33 eurót). Érdemes megjegyezni, hogy Magyarországra ingyen szállít a cég, már amennyiben a kiegészítők nem képezik részét a csomagnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Pimax

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés