Hirdetés

Aktív témák

  • muveszur

    addikt

    válasz csabám #46655 üzenetére

    Jaja, azon mesterkedem :DDD Csak még sok-sok mindent kell vele csinálni...legnagyobb problémát bizonyos láthatatlan, vagy alig látszódó szövegek jelentik, amikből van rengeteg a miui-s framework-res.apk-ban piszkálás nélkül is, nemhogy még ha módosítok is a színeken. Szóval a holnap reggeli feladat az eredeti miui javítása, utána meg hadd szóljon....

    Előzetesen annyit, hogy ez is Minimal stílusú lesz, a fekete-fehérség jegyében fog megszületni...Ha meg rengeteg időm van, akkor meg lesz egy "inverz" változat is.
    Nyáron érettségi után pedig komolyan bele fogok vágni a dolgokba...

    xnace:
    Rendkívül bonyolult a dolog, leírás nincs hozzá normális (egyszer majd csinálok egyet), viszont most mennem kell itthonról... Legközelebb holnap délelőtt leszek, ha neked úgy jó, megpróbálok válaszolni a kérdéseidre.

    hito:
    Mint írtam, mennem kell, keress egyet xda-n. Van egy Gingerbread téma JVK-ra, alig van módosítás benne, de a framework-res.apk-ban van crt screen off....
    Vagy pedig újrakódolod a saját .apk-dat, és values/bool.xml-ben a megfelelő sort "true"-ra állítod. Pontosan nem emlékszem melyik sort, de nincs sok belőle, és adja magát.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák