Hirdetés

Aktív témák

  • woodpaul

    őstag

    No, akkor pár órás tapasztalatomat szeretném megosztani veletek, remélhetőleg sikerül. :)

    Nagyon kicsi, fekete dobozban érkezik a készülék, kaptam már ekkorában nyakkendőt is. :D

    Kézbe véve rosszabbra emlékeztem (a Samsung boltban volt módom megfogdosni). Jobban megnézve az illesztéseket, nem kelt "olcsó" hatást a telefon. A képernyőt szegélyező, fényes keret kitűnő minőségű, keménységre fém benyomását kelti. A hátlap nagyon szedi az ujjlenyomatokat, de összességében az is rendben van. Akkumulátort beletéve pedig nem is annyira könnyű, de nadrágzsebben hordva nagyon kényelmes, nem húzza le a zsebet.

    A képernyő gyönyörű, a fekete nagyon mély, a fehér pedig ragyog. Súlyos lassulást nem tapasztaltam, van, hogy mondjuk marketben nem annyira gördülékeny a scroll (befrissíti az widgetek ikonjait, ez biztos lassít), de semmi zavaró. A készüléken az I9000XXJF5 firmware található.

    Sok T-Mobile-os customizációval eddig nem találkoztam, egyedül a böngésző vitt a web'n'walk weboldalra. A GPS elég lassan kapcsolódott, és többször elvesztette a jelet. Kicsit félre is pozícionál, a Google Maps szerint a szomszéd lépcsőházban lakó szomszéd nappalijában ülök (15-20 métert biztos téved). :) Mégis, rögtön hasznomra volt, mivel a "gyorsboltban" akartam venni egy tokot, és először a régi címre mentem (rég voltam már ott), viszont a net és a gps segítségével gyorsan megtaláltam az új üzletet.

    A beépített böngésző kielégítően működik, azonban Flash tartalmat nekem sem jelenített meg. Erre tud valaki megoldást? Úgy tudom, a Samsung megoldotta, nem kell hozzá Froyo...

    Wifi-re gyorsan csatlakozott, de vmiért nem túl erős a jel (az ikonkának csak az legalsó fényköre fehér - jól sejtem, hogy ez nem csak egy ikon, hanem indikátor, és ha erősebb a jel, több félkör fehér?). Ennek tudom be, hogy DLNA-ra csatlakozva (ezt a PC-men a Serviio szolgálja ki) ugyan láttam minden tartalmat (filmeket), de azok közül még a DivX-eket sem játszotta le.

    MKV-t SD kártyáról még nem etettem vele, zenéket azonban igen. Aki ismeri a Depeche Mode "Ultra" című lemezét, azt tudja, hogy nagyon kidolgozott darab, rengeteg apró zörejjel, effekttel és technikai finomságokkal. Meghallgattam pár dalt, és bizony felfedeztem olyan részleteket, amelyeket eddig nem (igaz, ez betudhat annak is, hogy ez a remastered verzió). A lényeg, hogy nagyon jól szól a szerkezet! :K Egyetlen bajom a headsettel van, hogy a remélttől eltérően csak egyetlen gomb van a vezetékén, ami egyrészt mikrofon, másrészt hívás fogadására és a zene pauzálására/indítására szolgál. Szóval semmi ide-oda léptetés, mint a Desire-nél...

    Letöltöttem az Asphalt-ot is, nyomtam egy versenyt. A 3D elég jó, a vezérlést (ide-oda billenteni a készüléket) még szokni kell.

    Érintőlegesen kipróbáltad a Layart, nagyon állat, valami 40-50 látványosságot kihozott a Váci út-Dózsa György út kereszteződésénél. Elképesztő! (Ehhez a próbához kapcsolódik, hogy tűző napsütésben bizony nem nagyon látni a S-AMOLED képernyőt sem.)

    Kipróbáltam az ebook olvasót is, meggyőző. Olyan sok nem fér ki egy képernyőre, de nagyon kényelmesen olvasható, könnyen lapozható. Biztos könyvjelző is van benne, de ennyire kimerítően nem próbálgattam.

    Még biztos volt más is, de egyelőre ennyi (ha nagyon hosszú, úgysem olvassátok el ;) ). Ha eszembe jut még valami, folytatom, de akár kérdezhettek is nyugodtan.

    [ Szerkesztve ]

    Androidő

Aktív témák