- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
ezzio
tag
Hogyan tudok betütipust szerezni? Rámegyek hogy online betütipus és a marketen nem található
-
fuximaxi
senior tag
Én kezdem nem érteni amit janika csinál, nekem tökéletesen működik az általad elkészített leírás alapján.
Alap samfirmware-es jpuxx és az a csc = PAN pcode.
ezzio nézd meg ezeket
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
ForRedGlory
félisten
válasz hülyegyerek #21764 üzenetére
Ugyanigy jartam en is amikor eloszor frissitettem az osidokben
-
Barto
aktív tag
BarCode scannert töltsd le a Marketből (free). Amit kiválasztottál, rámész, hogy install, majd feljön egy ablak (érdekes fekete-fehér kép lesz a lényeg). Indítsd el a Barcode scannert, a kamerát használja majd. Fordítsd a teleofnt a monitornak, hogy a kamera lássa a fent említett képet. Ő felismeri a benne lévő linket, és a telefon wifi, vagy egyéb netkapcsolattal elnavigál és letöltés, installálás.
szerk.: Vagy most magát a font alkalmazását kérdezed a telefonban?
[ Szerkesztve ]
"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
hülyegyerek
addikt
válasz ForRedGlory #21803 üzenetére
Köszönöm a támogatást
Más: Tudom, hogy csúnya erkölcstelen dolog, de: Applanet működik nektek ? Az éjszaka még működött, ma meg már csak a felső zöld sáv jön be, appokat egyáltalán nem tölt be...
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Jadro
veterán
válasz hülyegyerek #21806 üzenetére
Applanet dettó. De amennyire tudom ez sajna ilyen. Van hogy nem elérhető.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
t-real
tag
Hihetetlen, de mar egy jo ideje valamiert nekem nem szinkronizal az appbrain...
Eleinte nem torodtem vele, de mostmar nagyon idegesito.
Arrol lenne szo hogy fent vagy egy rakas program, belepek appbrainbe, ramegyek hogy sync, ujrarakom a telot, masik rom,stb,stb majd a friss rendszeren letoltom az appbraint belepek, es nem mutatja hogy milyen programok voltak fent nekem ezelott. PEDIG regen ez mukodott, igy semmi ertelme a programnak...
Tud valaki megoldast? -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Ha jól rémlik valaki panaszkodott már az ébresztőre itt a topicban. No tegnap nekem is megvolt az első nem ébresztős élményem. Eddig pöpecül működött, de tegnap ... , pedig időre kellett mennem vhova... (JM2 Trés gyári ROM és nincs lagfix)
Szóval reggel felkelek és látom hogy teló világit, kijelzőn a lock képernyő, és nem kapcsol ki. Este mikor lefeküdtem 50%-os töltöttség volt, reggel meg 1%... Na mondom faja. Vajon mióta lehet igy. 2 dologra tudok gondolni.
1. Óra megkattant
2. Volt hajnali egykor egy értesitő, talán amiatt akadt be valami az OS-ben.
A lényeg hogy nem segitett semmi csak az újrainditás.
Valszeg az óra jól működött, csak ugye 10% töltöttség alatt nem játszik már le semmit, nekem pedig egy mp3 az ébresztő... Ez is mekkora faxság. Esetleg van valami alkalmazás amivel felül lehet ezt irni?Más:
Raknám a 2.2.1-et, de le kéne mentenem a jegyzeteimet. Tud valaki valami jó alkalmazást erre? Sms-eket már gmailbe lementettem, telszám csak ott található. Ha ez meglenne, akkor jöhetne egy nandroid backup, aztán egy teljes gyalulás...[ Szerkesztve ]
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Tudja valaki miért hallgattatja el a Shazam és a SoundHound zenefelismerő progi az FM-Rádiót amint fel akarok ismertetni egy számot? Nincs valami megoldás arra, hogy ne csinálja ezt? Vagy tud valaki olyan zenefelismerő progit ami tovább futtatja a rádiót? Telenoros gyári szoftos a telóm.
A választ előre is köszi
[ Szerkesztve ]
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
legenda
válasz bicsigabi #21814 üzenetére
próbáld végig a csatornákat, találkoztam már például olyannal, hogy egy cisco gateway által szórt wifi hálózatra nem minden csatornán kapcsolódott fel rendesen a telcsi, csak az alsóbb és felsőbb szegmensekben! (és nem azért, mert a középső tartomány telített volt!)
milyen titkosítás van beállítva a routeren?
mac adress szűrés nincs bekapcsolva?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Dare2Live
félisten
válasz hülyegyerek #21764 üzenetére
hülyegyerek....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
B.Ricsike
őstag
-
ForRedGlory
félisten
válasz hülyegyerek #21808 üzenetére
Brutális az applanet markete
Nem is ismertem ezt az oldalt.
Egyből "megvettem" a Snowfall Live Wallpapert, leesett a állom, gyönyörű, és jó kis karácsonyi fílinges lett a telefonom tőle[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
válasz user137 #21466 üzenetére
Fehér Hátlap Rendelős Projekt, 2. kör
- a.t.t.i.
- Bluegene
- Zolesz007 4db
- pongee
- koviandras
- RiZoolA rendelés elment, aki nem fizette még ki, az sürgősen pótolja kérem. Még _talán_ ideér karácsonyig, de inkább utána esélyes.
-
user137
őstag
válasz bicsigabi #21816 üzenetére
nem egy atomfizika pedig, angolul tudsz? (-csak- -használd- -a google-t !-)
- amikor bekapcsolod a wifit a telón, feljön a hálózat?
- ha igen, akkor be tudod kattintani a te netedet SSID alapján?
- ha igen, akkor kér jelszót?
- ha igen, akkor elfogadja a jelszót?
- ha igen, akkor megjelenik a telón a "csatlakozva" felirat?
- ha igen, akkor van net vagy nincs?
- ha nincs, akkor a böngésző nem frankó a telón
- ha van, akkor késznézd le egy szgépről a beállításokat (hálózat SSID-je, titkosítás, jelszó), utána okosabbak leszünk, hogy miért nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
cozmo
őstag
Észrevettétek már, hogy az adfree telepítése és elindítása után a reklámok eltünnek, bár a helyükön fekete téglalap marad, de a pda nagyon belassul??!!
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
bossvico
senior tag
cső
az létezhet, hogy a beépített memo 6 GB-os része Fat32???
Mert ezt írja ki a program.R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
cimp
senior tag
válasz user137 #21824 üzenetére
Már kérdeztük tőle, h rakott-e valamit a cuccra mert nekem is ez volt. Látta a wifi-t de nem tudott csatlakozni! Felraktam egy kernelt amivel nem ment! Meg kellene nézni milyen rom van fent és milyen kernel.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
ronnni5000
tag
sziasztok...szerintetek a darky's 5.5 ös a jobb és gyorsabb vagy a voodoo??????????köszi elöre is...
-
tariattila
veterán
JPU ROM-ra vannak OC kernelek (nem tudom mennyire újak ezek)
1,2GHzakit érdekel az megtalálja a pfc doc topikjában
-
pisti2216
tag
válasz ronnni5000 #21830 üzenetére
Nem tudom hogy most a voodoo vagy a rom teszi de én próbámat már és tényleg gyorsabb.
-
ronnni5000
tag
sziasztok...szerintetek a darky's 5.5 ös a jobb és gyorsabb vagy a doc ,vagy a cinahohen vvagy a sztyupi????valaki aki nagyábbol betudja tenni gyorsasági sorrendbe annak nagyon megköszönném mert épp a döntés küszöbén állok..nagyon a most a telom a jpu v4 es rommal de unattkozok ugyhogy romozgatok egy kicsit
-
Oppenheimer
nagyúr
Megjött a telefon, de ugyan azt csinálja, mint eddig pedig csináltak rajta egy "szoftverfejlesztést" és egy "kalibrálást". Azt mondták január elején jön a 2.2 hivatalosan és, ha azzal se lesz jó, akkor kicserélik a telefont. Ajánlom nekik.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
bossvico
senior tag
válasz Oppenheimer #21834 üzenetére
na, már január elején?
más kérdés mindenkitől:
ezt a romot bátorkodott valaki kipróbálni?R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
milanmylo
aktív tag
nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
B.Ricsike
őstag
válasz ronnni5000 #21833 üzenetére
Akkor kicsit olvasgassál, és a válaszokat magadtól megfogod mondani. De ha ennyire unatkozol, és ROM-olnál, akkor szerintem próbáldd ki mindet, és írd le mit tapasztaltál.
[ Szerkesztve ]
-
ronnni5000
tag
válasz Oppenheimer #21834 üzenetére
mi a baja?? egy kicsit lemaradtam de érdekel...ja amugy be kell menni vagy telefonon ordibálni kiakasztani öket s elküldeni a kurva annyukba..az hidd el felgyorsit mindent..én a nokiánál tapasztalt szervizbejáros voltam..és a végén ugy lebasztam öket hogy a pénzt adták vissza és nem pedig a telot cserélték ki...
-
wE-En
csendes tag
2.1-en amikor feloldottam a screen lock-ot, akkor hangaláfestésként hallható volt egy papírhajtás vagy "lapozás" hang. 2.2.1-en ez nincs. Nekem meg tetszett. Be lehet állítani valahol?
-
bicsigabi
tag
ja és ráadásul itthon a lakásban se az utcán nem talált jelet a GPS kívülről felrakott IGO-val...
-
bicsigabi
tag
válasz tariattila #21843 üzenetére
remek.. ez egy jó vétel volt
-
milanmylo
aktív tag
Sztupy féle 3.0 óta jött ki valami újabb/jobb rom? Esetleg amin használhatóbb a GPS? Még mindig nem vagyok a rommal kibékülve, elég sokszor van egy-egy kisebb akadás:/
-
tariattila
veterán
válasz milanmylo #21845 üzenetére
Sztupy -tól nincs új rom azóta
kivéve a találkozós spéci kiadást amit azóta se rakott fel
kicsit el van veszveezen kivül persze vannak újabbak...mindenféle... gyári, főzött
mit szeretnél?Doc elég jókat főz és most valamit talált amitől a JPU jobban merül mint kellene
remélem előáll valamivel különben én is visszarakom a JP8-at[ Szerkesztve ]
-
zolmesz
aktív tag
Azért nem jön be a market (szerintem), mert az online betűtípusok fizetősek, ezért ha nincs root-olva a telód és nincs rajta olyan progi, amivel láthatnád a fizetős alkalmazásokat, akkor nem adja fel a fizetős betűtípusokat se.
Nekem a Market Access-szel bejönnek az online betűtípusok. -
milanmylo
aktív tag
válasz tariattila #21846 üzenetére
A gyári alatt mit értesz?
Egyébként a főzött is jó... Csak ne tegye tönkre a vasat és bármikor tudjam vissza tenni a legutolsó gyári hivatalosat ha neadjisten valami baja lesz és szervizbe kell vinni.[ Szerkesztve ]
-
milanmylo
aktív tag
Mellesleg mindenképpen valami "GPS barátabbra" lenne szükségem
bocsi a dupláért.ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
sagit
veterán
sziasztok
erre a hibára azt javasoltátok hogy nyomjak 1 factory reset-et...
nem segített :/ .. a routert még mindig nem látja :S
mivel most minden appom törlődött elhatároztam hogy romot frissítek...
csak linkeket szeretnék hogy miből melyik a legjobb/legújabb
a többit elolvasgatom hogyan/mént..előre is köszi ( romból a 2.2.1-est szeretném, a telóm telenor-függő)
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest