Hirdetés

Aktív témák

  • Steve007

    tag

    Na most, hogy jobban megismerkedtem a készülékkel el tudom mondani, hogy eddig mindennel meg vagyok elégedve, nagyon szép kijelzője van, super amoled nagyon szép. WIFI-re gond nélkül csatlakozott, nagyon gyors, GPS-t is kipróbáltam az is nagyon gyors, szép képeket csinál, még a focusra nem jöttem rá hogyan állítja be magát, de majd arra is rájövök, gépről tudom tölteni.
    Súlyán meglepődtem, nagyon könnyű, de masszív is, nem túl nagy, nekem pl kézre áll.. igaz nagy tenyerem van:)
    Nem koszolódik úgy veszem észre, swype-ot ugye nem tudom használni, hacsak nem akarok írni smseket angolul, de annyira nem bánom, mert nekem az nem áll annyira kézre, ha kicsit tapad az ujjam, nehéz végighúzni pontosan a kijelzőn, de valószínűen hozzá lehet szokni.
    Egy gondom van csak vele, nem ismeri fel a gép, telepítő CD nincs hozzá, vagyis nem találtam a dobozban, majd lehet még1x átnézem:D

    De valahogy muszáj lesz a géphez hozzákötnöm, adatokat szeretnék tölteni rá vagy le róla, úgyhogy ha valakinek van vmi ötlete leírhatná:) (bár nekem is van, bluetooth, wifi, mail stb, de azért jobb lenne usbn:) )

    u.i.: magyar nyelv jó, hogy van benne, cak néhány helyen nem fér ki, és viccesen fordították le pl a névjegyzékben azt hogy HOME, ugye az alapból Otthoni telefont jelent, de ezt Kezdőlap-ra fordították:D .. de nekem mind1, angolul is tökéletes, magyarul meg kényelmesebb nyilván

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák