Hirdetés

Aktív témák

  • zippofcy

    senior tag

    válasz Lalaboy #14412 üzenetére

    Ezekkel a torrentekkel csak az a gond hogy androidos fronton gyors a fejlődés (mert még új rendszer)
    Mondok egy példát: mkv-t a teló alapban lejátszik, de olyan mediaplayert ami a benne levő feliratokat is tudja kezelni csak egyet találtam, az mvideoplayert.
    De abból se jó csak a legújabb béta ... vagyis hiába töltök le ilyen pár hónapos torrenteket, amik bennük vannak proggik egy része úgyse tudja azt amit a MOSTANI marketes (jellemzően fizetős) appsok.
    A béta meg ki tudja meddig műxik majd ... itt a linkje azért:
    [link]

    Ugyanez a helyzet zenelejátszó fronton, ott meg olyat nem bírok találni ami normális minőségben játssza a zenét. (elég vájtfülű vagyok ;] )
    A beépített lejátszó játssza a legszebben, de kicsit sok közepet rak bele (ez nyilván a fülestől is függ) és nincs benne EQ.
    A Winampban sincs EQ, ráadásul semmi mélyet nem rak bele.
    A PowerAmpban van EQ de iszonyat randán szól mindenhogy.
    Találtam egy vmi "Player with EQ" nevű lejátszót, abból csak a fizetősben műxik az EQ, de kipróbálni nem tudtam mert az mp3-aimat egyszerűen nem listázta. Astroban se tudtam kiválasztani hogy azzal akarom lejátszani őket (a többi felrakott playert listázta szépen)

    Ja a telóhoz adott füles nem rossz, az átlag felhasználó igényeit kielégíti.
    Azért az eredeti sony-ericsson fülesemnél gyengébben szól (azért hangsúlyozom ki hogy eredeti mert csomó silány hamisítványt láttam már belőle, én ezt egy W-s telóhoz kaptam anno).

    Aki tud vmi szépen szóló lejátszót ajánlani (lehetőleg EQval) annak megköszönném.

    (Nokia 3250 a beépített lejátszójával, ill a 360ing nevűvel is elérte a W-s Ericssonok minőségét -a régi 6600-as pl mindennel katasztrófa volt- szvsz ez a teló is képes rá csak még nem találtam meg a megfelelő lejátszót hozzá. Amúgy is úgy látom az emberek többségének a hang minősége semmit nem számít, legalábbis a lejátszókba 3 féle dalszövegkeresőt meg borítóletöltőt raknak, amik véleményem szerint tök feleslegesek, de mindenképp másodrendűek a hangminőséghez képest.)

    Ja a Telenor még mindig nem aktiválta a kártyám ... tényleg lesz az 3 nap úgy látom. :(

    Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

Aktív témák