Hirdetés

Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Karma #4904 üzenetére

    ez oke is. Ha jol ertelmezem, amit irtal, akkor a Kapcsolatok - hely - sajat helyezet alatt mindenkor pontosan kellene mutatni a poziciot, amit a route66 es egyeb programok ezekbol olvas ki.
    Na most nalam itt minden 0-n van es reggel melo elott vagy jo 20 percet vartam a szabadban, megsem sikerult semmi valtozast kicsikarni azokbol a szamokbol.
    Nekem az nem kerek, hogy ezen a sajat helyzeten belul nincs semmilyen lekerdezes, frissites gomb, amivel legalabb latnam hogy keresi, vagy keresesre birhatnam manualisan, csak egy oldalcsuszka es ennyi. Mindemellett a hely-profilok menuben nem tudom miert aktiv (es nem is lehet inaktivva tenni) a web n walk t mobile net t mobile mms t mobile wap funkcio, valamleyiket mindenkeppen ki kell valasztani - nekem ez ugy tunik, mintha azert nem talalna poziciot, mert ezek valamelyiken keresztul akar lekerdezni, nem pedig a rendes gps vevovel, de mivel ugye valamelyiknek mindig aktivnak kell lennie, igy veszett fejsze nyele kb.

    FECT$: a zipet egyaltalan nem kell kitomoriteni, hanem a zipet magat amiben a mappak emg xml fileok vannak, atnevezni wgt re, ugy felrakni keszulekre es telepiteni. pl htc_ora.wgt.zip amiket pl peterk linkelt, siman rd at htc_ora.wgt re es telepitsd

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák