Hirdetés

Aktív témák

  • gamek!ller

    senior tag

    T-Mobile-osok frissíthetnek sw-t garanciavesztés nélkül?

    -Egyértelműen igen. Megoldható Multiloaderrel. A garancia nem fog elveszni, több T-Mobile-nál rá lett kérdezve. Egyéb infó: mysamsungwave.hu

    Firmware (2011.02.16.-i állapot):

    A telefonon lévő firmware verzióját többek között a *#1234# kód tárcsázásával kérdezheted le. Ez T-mobile-os telefon esetén JF2, független esetén "bármi" lehet. Frissíteni hivatalosan Kiessel lehet, jelenleg JL2 (Bada 1.2) az elérhető legfrissebb firmware. Függőknek megoldás a Samsung szerviz, ahol várhatóan valamelyik JF kerül rá, amit utána a Kiessel lehet tovább frissíteni. Szintén megoldás a Kies registry trükk, illetve a MultiLoader, ezekről itt olvashatsz: mysamsungwave.hu

    SW frissítés után a KIES nem ismeri fel a telefont! Mit tegyek?

    Kezdjük talán azzal, hogy egyes pletykák szerint ez a hiba elmarad, ha frissítés előtt visszaállítod a témát gyárira. Ha mégis fent áll a probléma, akkor sajátgép |Jobb egérgomb| -> Ezközkezelő -> USB vezérlők -> SAMSUNG USB Composite Device V2 |jobb egérgomb| -> eltávolítás. Ha ez megvan, a telefont húzd le, a gépet indítsd újra és dugd rá a telefont újra. Elvileg ezután működnie kell.

    Navigációs szoftver van már? Miért nem talál jelet?

    Jelenleg csak a Route66 érhető el a telefonra, előre telepítve. Ha lesz fizetős Samsung Apps Magyarországon, akkor lesz NDrive, Sygic és talán Navigon is.. iGO-ról egyelőre nincs információ. Lehet, hogy lesz de az lehet, hogy nem. További infó a Route 66-ról.: ebben a bejegyzésben.

    Ha nem talál jelet azonnal a telefon (2-3 percen belül), akkor se add fel. Próbáld meg letenni valahova vagy tedd zsebre. Kézben nehezebben tér észhez.

    Mehet bele? Esetleg még valami?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák