Hirdetés

Aktív témák

  • peter_k

    tag

    válasz Varszegig #23248 üzenetére

    a soft: bada 1.0.2 ver: ....xxji3 és be vannak kapcsolva a segédletek. T-s telefon és már kínai.
    Sztem nem az iGo találja a jelet, hanem a telefon, bár lehet, hogy a naviprogramtól is függ a gyorsaság. Ezt nem tudom. Azt viszont igen, hogy nekem ez nem elég gyors. Illetve néha gyors, néha nem. :) Az iGo-t azért említettem, mert ez az a navi, amit megszoktam és számomra hibátlanul működik és fizetnék is érte, ha lehetne. De ez izlés dolga. A R66-al, az egy hónap próba alatt sem tudtam megbarátkozni. Viszont biztos vannak, akiknek ez a prg jobb és kezelhetőbb.
    Abban bízok, hogy lesz badára navitel, mert az tudja kezelni a turistatérképeket. Ha ez összejön, akkor nekem ez lesz a legfaszább telefon! Vannak reménykeltő hírek, ( http://www.myvido1.com/gVVxmRlhlUyEmbkdFTVVVP_-bada ), de majd meglátjuk. Ez nekem fontosabb, mint az autós navi, mert arra van alternatíva, túrára viszont csak a 60 ezres garmin navi lenne jó, azt meg nem veszem meg.

    Az appsokat, bár nem a samu készíti, de ő tud hatni pénzel, marketingel a fejlesztőkre. És itt nem a kis programocskák fejlesztőire gondolok. Pl az iGo-t nem szorgalomból fogják badára írni. Ahhoz túl kellene lendülni a holtponton. Sok eladott készülék, elégedett felhasználók, elkötelezettség..tartok tőle, hogy a badából soha nem lesz igazán nagy rendszer. De nem is nagy baj, mert a wave8500 így is nagyszerűre sikerült szerintem.

Aktív témák