Hirdetés

Aktív témák

  • Üdv mindenkinek!

    Szeretnék segítséget kérni egy Nikon D80-as gép beárazásában, hogy értelmes áron tudjam értékesíteni a használt piacon.
    -Exif info szerint 9075 expo volt eddig.
    -Tökéletesen működik, nem látok rajta semmi karcot(mondhatni külsőleg újszerű állapotban van), vagy kopást, megkíméltem amennyire lehet (táskában tartottam, mindig figyeltem az akkura is és szépen töltöttem még 100%-osra írja a gép), egyedül a pántja kopott picit, de azt hiszem ez érthető és nem gond.
    -2008 októberében vásároltam. Gyári doboza megvan (igaz azt egy kicsit szét ette a só(sólámpa volt mellette, de a belselye tökéletesen ép maradt), de csak kívülről csúnya) és minden amit kaptam a szett-hez benne van.
    -Bővítve lett törőékes mattüveggel:

    Kit-ben vettem úgy is adnám tovább
    -D80 AF-S DX Nikkor 18-135 f/3.5-5.6G IF-ED
    -Katz Eye Optics fókusz lencse, optibrite-al, ez most olyan 160dolcsi körül van
    -Hoya Cir. polar szűrő Pro1 DMC, LPF (67mm), alig használt, azaz karc mentes.

    Az ok amiért megválnék tőle az, hogy túl nagy és nehéz. Nem fotózok én annyit, hogy megérje egy ekkora kütyüt cipelgetnem. Gyönyörű képet ad! Imádom. Valószínű sajnálni fogom és visszasírom majd a képminőséget, de túl nagy macera. A beállíthatósága nagyon jó, könnyű kezelni és minden kéznél van. Igaz meg kellett tanulni, de már szinte mindent ismerek rajta, csak a felét se használom ki.
    Az is lehet, hogy MILC-re vagy x100-ra váltok és akkor nem lesz gond a képminőséggel a jövőben. Ez az optika úgyse valami "hűdenagy tudás". Kompaktot már nem akarok többet. Egy kicsi de nagy érzékelővel ellátott gépet szeretnék majd valamikor.

    Előre is köszi!
    :R

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Aktív témák