Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Zanik

    addikt

    válasz Bdanyy #4896 üzenetére

    Többször el lett itt mondva, hogy a notik többségében NEM LEHET vga-t cserélni. Van az intergált, ami a rendszermemóriából veszi el a magának valót, van a dedikált, ami rendelkezik saját memóriával, amit csak ő használ. És vannak speciális csatlakozású (MXM) videókártyák is, amiket elvileg lehet cserélni, gyakorlatilag Magyarországon szinte lehetetlen ilyet kapni, és különben is iszonyat drága.
    Sajnos nagyon sok, a desktop PC-ről notira váltó ember el van varázsolva, és a bőség és a lehetőségek piacáról idevándorolva nem képes felfogni, hogy ez egy egész más világ. Ezeket a gépeket gondosan megtervezik (már amelyiket) és úgy építik össze. Itt nem lehet bővítgetni és kicserélgetni dolgokat amikor csak kedvünk szottyan, vagy épp elromlik valami. Persze minden átlagjózsi a legerősebb gépet szeretné a legkevesebb pénzért, vagy alapból arra játszik, hogy majd bővíti a gépet, de ez notiknál aránytalanul drága és nem mellesleg kockázatos is. Aztán persze csodálkoznak, ha a 150ezres izomcpu-s és vga-s álommasina szétolvad az ölükben.
    Épp ezért mondják el itt milliószor, hogy a notinál nem a teljesítmény számít, hanem hogy milyen minőségben és hogy van összerakva a gép, és persze hogy milyen a szervizsupportja.

    Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Aktív témák