Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz philoxenia #20344 üzenetére

    "Vista is nyilván alig képes futni, legalábbis az Aero."
    Hmm :U 1giga ram elég, 7k-ért kapnál még egyet, az x3100 meg elég hozzá, már korábban is írták.

    A Lenovo, így általánosságban, pedig a minősége miatt jobb. Nézz utána a thinkpad szériának, mi a roll cage, acél zsanérok, hogyan működik az aktív vinyó védelem, milyen keretet kapott a vinyó és a kijelző, mennyire melegszenek, milyen a hűtéstervezés, nem kopik vagy recseg, és hasonlók. Ezek miatt jobb az olcsóbb gyártóknál.

    Szerintem pedig a fenti dolgok egy notinál alap dolgok, de nagyban függ attól is, hogy milyen körülmények között lesz használva, pl aksiról, buszon a tömegben, pakolgatva asztalok között, napi hány órát, milyen célra, stb.
    Nyílván aki egy nagy dög asztali gépet szeretne leváltani egy kisebb notira, és csak otthoni használatra lesz, akkor nem szükséges ennyi mindenre figyelni, ám a jó anyaghasználat és hűtéstervezés továbbra is fontos (karcok, bill kopás, melegszik a kezed alatt, elhasználódás, stb).

    "Ha valamire nem tudom használni az adott integrált kártyával szerelt Lenovo-t, akkor mindenképp rosszabb az általam vágyott célra"

    Ez igaz, de ne felejtsd el, hogy több célt érdemes szem előtt tartani, ne csak azt, hogy menjen rajta ez a játék / az a program, hanem a fent leírtak (aminek meg pl. egy lenovo megfelel, tehát akkor mégis jó? Nem, mert fele - fele az arány).

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Aktív témák