Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz spyduck #19986 üzenetére

    Azért írtam zárójelben hogy azért a renew/asis nál más a helyzet, mint amikor valamit megrendel a gyártótól és megkapja original csomagolásban. Nem tudtam hogy intézik a beszerzést.

    Tudok e a renew nál jobbat? :) azért ez nehéz kérdés:) Melyik a jobb megvenni használtan egy 1 éves autót vagy megvenni ugyanazt újonan?
    Onnantól kezdve, hogy Te megkapod a notit egy papír dobozban egy szál töltővel, átmatricázott billentyűvel, annak az eredetéről nem tudsz semmit. Persze valamit mondanak és akkor az vagy úgy van vagy nem, vagy befürdesz vele vagy nem. 3 napig cserélik, 1 évig garanciába javítják, ez szép, csak én nem szeretem igénybe venni a szervízt se garanciába se anélkül.
    Ha meg megveszem újonan, megkapom az eredeti pack et ahogy azt a hp kigondolta és becsomagolta, tudom hogy az honnan jött és hova szánták és az esetleges garos bajok miatt is kevésbé aggódom. No meg valszeg ha létezne olyan lista, hogy meghibásodás % ban az új és a renew/asis gépeknél, nem az "új" maradna alul.
    Persze ha bejön a renew és szerencséd van, akkor én az újjal bukom néhány tízezret. De mivel írtam hogy én nem 1-2 évre veszek gépet, és ha nekem az tökéletesen működik 5-6 évig akkor nekem megérte azt a plusszt.

Aktív témák