Hát ja... azér ez is szép.
off: ma jottek meg az AMD-s névjegykártyáim... 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
Hát ja... azér ez is szép.
off: ma jottek meg az AMD-s névjegykártyáim... 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Nem tudom mi van most de az AMD oldalán a 6400+-ra 220 dolcsit irnak az 38500Ft+fa.
Én meg ettől olcsoban tudok venni 35500FT+fa.Na akkor most mi van
és ez a többi procira is igaz hogy olcsobb mint az AMD oladlán.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

azert, mert felkaptak.. egyebkent tenyleg jo teszt, csak meg csunyan beta..
I'm out.
A fogyasztás (és még a teljesítmény is) változhat az újabb stepping-ek folyamán, akárcsak a C2Q esetében. Van még mit csiszolni a magon, de ha mondjuk visszagondolunk az első stepping-es 130nm-es A64-ekre, illetve mondjuk egy most kapható 6400+ra.... azért van némi különbség, persze tudom hogy nem fél év telt el a két proci között. Szerintem ha nem éppen a karácsonyhoz közelednénk, akkor nem is adta volna még ki a Phenom-ot az AMD. Mindenesetre talán ez lehet egy jó alap a jövőre nézve.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
HD2600XT topic, #2663-#2675 között foglalkoztunk vele. Valóban erős béta és egyben jó teszt, ha egy riva monitorozast bekapcsolva 50%-kal ugrik a mért teljesitmeny. 

mar a sajat topikjaban is irtak, hogy van ilyen jellegu problemaja (is) a proginak.. erdekes, mert a legtobb nvidiat 100 %-ra terheli.. eleg gyorsan kijott az 1.3-as verzio, de en mar nagyon varom az 1.4-est, amiben remelhetoleg kijavitjak ezt a ket bosszanto bugot..
[ Szerkesztve ]
I'm out.

Itthon lehet már kapni az AMD-ket? Ha nem, akkor mikor lehetséges ez?
At the launch event, AMD finally announced Euro-prices for the Phenom line.

Ennyit az euro vs. dollár konvertálgatásokról...
mod: ezek alapján majd a GP-9000 elég jó vétel lehet, mondjuk 30-35K környékén 4 magos CPU...
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Ejha 
Ehhez a magyar nagykereknek is lesz szavuk, talán majd jövő nyárra ennyi lehet, addig kizárt.

1et értek....nálunk bőven több lesz
60alatt nem fogsz kapni 9500ast 
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.

A readyben lehet rendelni
Szerintem elég jó ára van és az a szép az egészbe ettől még csak olcsobb lesz
CPU AMD PHENOM HD9500 (2,200GHz) AM2 BOX 1 ÉV 48 308 +fa
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

milyen fát kell mellé adni? akác tölgy esetleg bükk? 
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.

egy kis tréfát kell mellé adni 

nagykerekben már a 9500 és 9600 elérhető
Samsung Galaxy S II ICS ** XBOX360 SLIM *** Toshiba Tecra R830
bezony, úton vannak Alvin bácsihoz
(ámen)
mikorra lesz meg? 
extra
az mind1 mert pénteken tudom legkorábban tesztelni

Azért remélem megosztod velünk a teszt eredményét és az egyéb tapasztalataidat róla!
''Úr Isten... ez nem ejtőernyő, hanem hátizsááák''
nyomjál fel légyszi logoutra péntek délutánig egy tesztet. 
fontos, hogy ha esetleg vmi intel négymagossal hasonlítod össze, akkor egy olyan teszt is jó lenne, hogy pl fut folyamatosan 4 orthos és erre engedsz rá többmagos teszteket (pl cinebench xcpu). a lényeg, hogy a 4 mag folyamatos terhelése mellett legyenek a tesztek. ekkor elméletileg ki kellene jönni a HT-ből fakadó előnyöknek.
extra
"ekkor elméletileg ki kellene jönni a HT-ből fakadó előnyöknek."
Miert? Kulso kapcsolat nem lesz. Belsonel pedig a HT nem jatszik szerepet.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
bocs, az IMC és natív négy mag miatt kellene előjönnie az előnynek 
extra
Ja
Jo lenne latni a kulonbseget egy huzott FSB-s (mondjuk legalabb 1600-ra) Intel-el szemben mert az IMC csak 2Ghz-n jar.
nem Ronda és Phenom [link]
Mitulátbáti hotta.... 
[ Szerkesztve ]

jó kép 
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.

Honnan vetted/rendelted egyébként?
www.HunnyF1.com

Mert ugye a mostani Phenomok is 65nm-esek lesznek 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
nekem elvileg pénteken hozza a nagytesóját
Hogyhogy még nincsenek teszteredmények??!
USA
Alvin_ti4200: Erős laphiányban szenvedek még jelenleg, az egész országban nem kapni jelenleg azt a q*** MSI K9A2 Platinum-ot. 
annyi baj van vele, hogy egyelőre nem is baj
Mármint mivel? Az MSI -vel?
"The mainboard favored by AMD, the MSI K9A2 Platinum is impossible to get currently since it is out of stock. MSI confirmed to DailyTech that this board will start shipping again next week, and that the board itself is not with any defect, but just in high demand and low availability."
Áhhh...köszi.
1 hete még volt nagykerben és az iPon -ban is, persze már nincs sehol. Tipikus.... na mindegy. Lehet hogy ideiglenesen megveszem a kistestvérét.
igen, XS-en olvastam, hogy mennyit szívnak vele.
Tegnap jött ki hozzájuk újabb BIOS, lehet hogy az segít. Dobj már linket légyszi az általad említett témáról.

Erratum degrades Phenom 9500, 9600 performance
Mod: Látom már a K10-es topicban szó volt róla.
[ Szerkesztve ]
Miklós meghozta a lapot is, holnap próba. 
Vegre vegre!Vartam mar nagyon,hogy valaki kiprobalja,hatha mehetek vissza amdre 
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

szasztok! Intel Core 2 Quad Q6600 2, 4Ghz LGA775 vagy Intel Core 2 Duo E6850 3Ghz LGA775 processzort vegyek? főleg játékokhoz kéne! melyik lehet a jobb?
[ Szerkesztve ]
én elméletileg ma délután izzítom be
Először inkább tanulj meg olvasni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Milyen lapban? 

Ismerős a probléma
én pénteken vettem egy ilyen lapot, majd vasárnapra be is halt
persze sehol nem tudták cserélni és így maradt a gigabyte 790fx dq6 
ugyanolyan
De majd csak hétfőn.

[ Szerkesztve ]
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

az a baj, hogy ertelmes osszehasonlitast nem lehet a procival csinalni, mert 2.2 ghz-es.. ahhoz egy 9700-as kellene (mivel az pont q6600 sebessegu)..
I'm out.
Én nem akarom/fogom összehasonlítani Q6600-al.