BIOS beállítások?
36k-ért lenne már 9500-am, ha kéne, ezért szeretném tudni, hogy milyen feszkók, stb. kell mondjuk egy strabil 2.8 GHz-hez és milyen hűtés?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
1.35V szükséges vagy egy kicsivel kevesebb. Jó lap kell hozzá, meg egy jobban sikerült proci sem árt a 2.8-hoz.
Majd csinálok screenshot-okat ha ilyen lapod lesz. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Andre1234
(fanatikus tag)
az AX78-ban is ficánkolni fog sztem
Ha x tart végtelenbe, akkor a prímek reciprok szorzatának negáltja 0-hoz tart...
hát ilyen tuti nem lesz, mert ennyit nekem egyetlen alaplap sem ér meg
GB 780G-jében gondolkodom, 400-as FSB-t az is megy +0.3V MCH-val
400-as FSB-t szerintem egyik lap sem megy Phenom procival sajnos.
Esetleg X2-vel.
Kíváncsi leszek hogy mit tud a Giga tuningban egy Phenem procival a hóna alatt. Esetleg ha tudsz válogatni akkor CAAZB vagy esetleg AAAZB "steppinges" procit vegyél. MCH az szerintem csak az Intel-nél van.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

daa-raa
(MODERÁTOR)
AMD-nél eleve nem lehet MCH az IMC miatt.
Si vis pacem, para bellum.

Blacki
(tag)
Na benézek én is már ide
El se hiszem csoda történt a nyuszika tolyt egy új Gigabyte javított bioszt, és így az nvidia 590 sli lap megnyammogja a phenom procit nyamm. Biztos nem éri meg azt bele rakni, mert lassabb. Bár nem láttam még tesztet mennyivel de azért ez már haladás
DE ha már itt vagyok láttam valaki 570 -esen tuningolta is, vélemény ?
Mennyivel lehet lassab?? Érdekelne, meg lenne egy kérdésem bár nem nagyon tartozik ide.
Namost most variáltak ezzel a p express slottal ez ok 2.0 az amd 790fx -sb600 ,de egy nv 590 chip akkor 1.0 ?? Ettől független menne egy 3870 ati radeon benne?? Teljesítmény csökkenés nélkül, vagy itt már emiatt veszítene az ember pár fpst meg % -ot ?? Lehet hogy láma vagyok és nem láttam meg valami fontosat ..
Mert azért most nincs kedvem kidobni a Gigabyte m59sli s5 lapomat 6 hónap után mert azért elég jó lapka szerintem..
Xbox360 gamertag: TrinityBlood05
már reflexből MCH-t írok bah
Értsd jól

cowboy_bebop
(őstag)
Ahhha. Szimpatikus. -1 GB LAN, -1 hangkártya (amúyg sem értettem, minek rá kettő
).
Hang van rajta.
hol lehet kapni ezeket a DFI-ket? És mennyibe kerül az olcsóbb? A drágábbhoz volt szerencsém tesztre a PC Guru miatt, de szerintem nem ér annyit
Én nándikától vettem az enyémet. Az olcsóbb szerintem 30K körül lehet. Lehet hogy érdemes lenne kipróbálni az abit AX78-at, az csak ~20K.
az olcsóbb LANParty "csak" 30k lenne? Hmm, ennek utána járok
Mivel tud kevesebbet a hűtésen kívül?

cowboy_bebop
(őstag)
AX78-at árlistán már láttam bruttó 17,5K-ért is. 
[ Szerkesztve ]
(#965) cowboy_bebop válasza Alvin_ti4200 (#963) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)
-1 GB LAN, -1 hangkártya, BIOS-ban nem hiszem h. butítottak volna. 
[ Szerkesztve ]

cowboy_bebop
(őstag)
De a nagyobb DFI-n 2 hangkártya van, nem? 
Nem tudom pontosan, de ahogy nézem a PWM nem digitális és egyszerűbb kialakitású is.
cowboy_bebop: Árlistán 100 forintért is lehet ha közben nincs mögötte semmi. 1 hangkártya van az UT-n is. Ezeket egy hozzászólásba is beleírhattad volna... 

cowboy_bebop
(őstag)
Ok, sorry.
Itt azt írják h. DFI UT 790FX-M2R: 2 db nyolccsatornás hangprocesszorok: Realtek ALC885 + Realtek ALC888T.
Hülyeség. Vagy az egyik vagy a másik van rajta. A gyártó honlapján található infokra kell alapozni.
Szia!
kinél érdemes az árért érdeklödni?
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
Talán nándika tud, de nem vagyok benne biztos. Kérdezz rá.

Andre1234
(fanatikus tag)
Ha x tart végtelenbe, akkor a prímek reciprok szorzatának negáltja 0-hoz tart...

cowboy_bebop
(őstag)
LANPARTY UT 790FX-M2R
Bernstein audio module
- Audio Codec options
a) Realtek ALC885 8-channel HD Audio Codec
- High-performance DACs with 106dB dynamic range (A-Weight), ADCs with 101dB dynamic range (A-Weight)
b) Realtek ALC888T 8-channel HD Audio Codec
- Supports VoIP connection using a standard phone
- High-performance DACs with 97dB SNR (A-Weighting), ADCs with 90dB SNR (A-Weighting)
- Center/subwoofer, rear R/L and side R/L jacks
- Line-in, line-out (front R/L) and mic-in jacks
- 2 coaxial RCA S/PDIF-in/out jacks
- 1 optical S/PDIF connector
- 1 CD-in connector
- 1 front audio connector
[ Szerkesztve ]
áááááááá 
Audio Codec options
Tehát vagy a) vagy b)
nándikának van és 53k az ára.

cowboy_bebop
(őstag)
Igen h. te választod ki h. éppen melyiket akarod használni.
De fizikailag ott van a lapon (egy a 790FX chipben, egy meg a Bernstein Audio Module-ben, nem?
).
Ne játszd a hülyét. 
Vagy ez vagy az van a lapon, és nem a kettő egyszerre.
"...egy a 790FX chipben..." 
Ez dejó pojén volt.
Alvin_ti4200: Ő az olcsóbbikra (DK) gondolt.
[ Szerkesztve ]

cowboy_bebop
(őstag)
Jó, na. Mindenki írhat hülyeséget néhanapján. De azért nem kell kiröhögni a másikat.
Ah. látom a kézikönyvben, 2-fajta Bernstein van, az egyik 885-tel, a másik 888T-vel.
Mitől függ h. melyiket kapod?
[ Szerkesztve ]
Akkor miért nem lehet elsőre elhinni azt amit írok? 
Fogalmam sincs hogy mitől függ, az én modulomon a 888T van, de az még nem látott gépet és feltehetőleg nálam nem is fog.

cowboy_bebop
(őstag)
Jó, így már ok.
Számomra elég esélytelennek tűnt (eg DFI-től meg pláne) h. a 2 fajta Bernstein-ből, a vakszerencse dönti el h. épp melyiket kapja az ipse.
oks köszi
Alvin_ti4200:no azért azt hittem már az olcsobbik 53k. azért neked is köszönöm.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
asus cpu-support listája nem tűnt teljesnek, de én nem láttam rajta phenomot 
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

cowboy_bebop
(őstag)
November elsején jött ki hozzá új BIOS, amihez azt írják h. támogat új CPU-kat.
Gondolom ezek a Phenomok lennének.
[ Szerkesztve ]
Nem megy benne sajnos.
(#986) cowboy_bebop válasza cowboy_bebop (#984) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)
Kiderült h. azok csak az újabb energiatakarékos K8-ak.
Még a 6400+-t sem viszi. 

Sotho
(senior tag)
Azér kösz. Ennyit arról, hogy lefele kompatibilis... 
Sajnos ez a nem túl előrelátó alaplap tervezés egyik hátulütője.
Az M2N-MX SE Plus pl. már támogatja.
[ Szerkesztve ]

Sotho
(senior tag)
akkor marad ahogy van
Mondjuk az más kérdés hogy én ilyen lapba alapból nem raknék quad core procit...

Sotho
(senior tag)
Nekem se sürgős érted csak gondoltam majd talán idővel...
Opteron 1214, 2.20GHz, 2M/L2, rev.F3, 103W, SocketAM2 - ez benne van a support list -ben szóval várom az új biost. .)

zlutor
(fanatikus tag)
de egyenlore csak a 3 magosak vannak rajt a hivatalos listan... 
Amit írok az nem az igazság, hanem a véleményem... ;-)

cowboy_bebop
(őstag)
Nem lehet h. azért, mert a lap nagyobb teljesítményű procikat már nem bír meghajtani?

zlutor
(fanatikus tag)
Ki tudja? 
Amugy akar meg lehet is, mert amikor kijottek a Phenomok, a hvatalos Gigabyte supporttol azt a valaszt kaptam, hogy nem birja lap tapellatasa a Phenomokat. Na de az 570-es SLI-s lapoke meg birja?! 

cowboy_bebop
(őstag)
Elég nagy kicseszés Gigabyte-éktól h. egy valamikori csúcslaphoz nem tudnak rendes támogatást adni.
Valószínűleg mások tervezték az 570-es lapot, akik előrelátóbbak voltak.

zlutor
(fanatikus tag)
Vagy arra gondolnak, hogy aki akkor megvette a csucslapot, az majd most is megveszi...
Ebbe kivaloan beleillik a harom magos Phenomok tamogatasa...
Szerintetek egy DFi 790FX-M2R-vel, vagy egy ASUS 790FX Deluxe-al és két Cellshock rammal kb. milyen esélyel indulnék tuning terén? Ugy értem, hogy egy 6400+ BE-ből, vagy egy 9600 BE-ből, esetleg egy 9850 BE-ből mennyit tudnék kiharcolni? 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Produkció
(senior tag)
ugyanez a lapom van, de én nem vennék bele phenomot ha bírná se....ha phenom akkor am2+os lap 1066os ramokkal...ebbe csak 800as megy
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
Inkább DFI mint ASUS. 6400+ BE olyan 3400-3500MHz, 9600 BE olyan 2600-2700MHz, 9850 BE -t meg még az isten sem látott. 

Blacki
(tag)
Egy kérdés ki ért el 3400 -3500mhzt 6400+ terén meg milyen deszkában?
Normál léghűtésel vagy már vizes megoldással? Gondolom valami giga fesszel 1.5 volt érte el a 3500 mhzt
És még egy kérdés 3400mhz-et ki lehet húzni egy am2 alaplabban? Pl 3400mhz hez bazi nagy mák kell hozzá, meg szerencse, meg fesz ,meg táp ?
És estleg ezzel a hűtéssel vinné a 3400mhz-t -->Thermalright Ultra 120 eXtreme
Xbox360 gamertag: TrinityBlood05