Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#301) DeadMeat válasza Gyuri27 (#300) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk igy jobban belegondolva,arra is a nyakamat tennem,hogy az 1066-os ramokhoz geil es a kingmax egy beszallitotol vasarol.Talan meg a nyak is egyforma.
Azert nem 5k a 2 kozott a kul :)

[ Szerkesztve ]

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#302) VaniliásRönk válasza Gyuri27 (#300) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Az a probléma, hogy a Kingmax ráírja hogy 1.8V, a stupid user meg azt várja hogy működjön is annyin, többet nem is mer beállítani mert az tuning, elveszik a gari...
A minőségellenőrzésük lehet hogy nem olyan alapos, de legalább olcsó, garinál sem szőröznek. (egyébként direkt rákérdeztem az Aqua szervizében mikor gariztattam az egyik modult, hogy gyakran jönnek-e vissza Kingmaxokkal, a válasz határozott nem volt, nem hiszem hogy érdekében állt volna hazudni a srácnak)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#303) Gyuri27 válasza DeadMeat (#301) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

[link] ha jól számolom 16800. [link] ez meg 20400. Még ha megbízható culágernél veszed [link] ott most 21900 (vagy nem frisitette az árakat :o ) akkor is a különbség 5100 forint. Az első esetben pedig 3600. A geilről tudni, hogy elpida van rajt. Nem hiszem, hogy a kingmaxon is az lenne. ;)

VR: persze mondtam, hogy az user se ért hozzá. De a ramos totyikban elhangzottak alapján a hozzá értés kevés. Mert volt olyan is aki értett hozzá mégse ment.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#304) Gorneck23 válasza Gyuri27 (#303) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Bezony...de elég belekuksizni a giga topikba is...ott is megy a szivacs...

(#305) SzMhun válasza Gyuri27 (#303) üzenetére

SzMhun
(kvázi-tag)

Hány embernek van Kingmax és hánynak Geil?

(#306) TomBoy1986 válasza VaniliásRönk (#302) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebben van valami, mert a 800-as sem megy CL5-ben 1.8V-n. Bár a lap meg alapból 1.9-et állít be. Szóval teljesen igazad van.

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#307) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

(#308) Oliverda válasza Gorneck23 (#307) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

50K körülire tippelem.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#309) DeadMeat válasza Oliverda (#308) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Folotte lesz az szerintem. :(

(#310) Oliverda válasza DeadMeat (#309) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mindegy, az ASUS annyira sosem volt a szívem csücske.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#311) DeadMeat válasza Oliverda (#310) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tenyleg dfi milyen?Mennyire hozza azt amit kell neki?Bar gondolom cpu nelkul nehez tesztelgetni....

(#312) Gorneck23 válasza Oliverda (#308) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:Y :(

(#313) Oliverda válasza DeadMeat (#311) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elég jó. :) Millió beállítás, a felével idáig még sosem találkoztam :DDD, nyilván nem egy Sempron 2800+ proci az amivel ki tudom használni a benne rejlő lehetőségeket. :D Na majd...

A hűtése nagyon jó, az elrendezése is, tehát kellemes darab. Látszik hogy nem hülyék tervezték. Tehát összességében idág tetszik! :)

(#314) Gorneck23 válasza Oliverda (#313) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

MSI?! XS-en elég szép terjedelmű topikja van...

Lapod sercegésével mizu? Proci?

(#315) fLeSs válasza Gorneck23 (#307) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

A Dlx Wifi nakkerben 43+áfa.
A sima M3A 18+áfa.

(#316) DeadMeat válasza Oliverda (#313) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem volt meg ezelott dfi-d mi? Eztan nem is fog kelleni mas lap,ha ezt megszokod..

(#317) Gorneck23 válasza fLeSs (#315) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hmmm...elgondolkodtató a "Sima"...ahogy nézem elég is lenne...

(#318) VaniliásRönk válasza Gorneck23 (#317) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Sima ANUS, nem akarsz tuningolni? :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#319) Gorneck23 válasza VaniliásRönk (#318) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Fizetnének sem kéne Asus nyugi...na jó...akkor lehet... :DDD De mivel nem nekem lenne így lexarom... :D

(#320) DeadMeat válasza VaniliásRönk (#318) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne legy ennyire negativ.Joaz... :U

(#321) VaniliásRönk válasza DeadMeat (#320) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Az ellenségeimnek nyugodt szívvel ajánlanám... :D

(#322) mordeaux

mordeaux
(kvázi-tag)

ha jól láttam nem vetettétek fel, de ez nem hasonlít a régi helyzetre? k7... athlon, duron, később még athlon Xp is, lassabb, többet fogyaszt de olcsóbb, meg persze AMD nek hívják és nem intelnek

Meg persze nem tökéletesek, lehet nem emlékszem jól, de mintha akkoriban azért lettek volna problémák, hibák itt-ott.

meg hogy az AMD akkor sem volt magaslaton, mint ahogy most is szorult helyzetben van

[ Szerkesztve ]

10 féle ember van: aki tud binárisan számolni, és aki nem

(#323) VaniliásRönk válasza mordeaux (#322) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A K7 végig kevesebbet evett, a Northwood pedig csak akkor tudott elhúzni amikor elérték a 20-30%-os órajelfölényt.

Milyen gondok voltak K7-tel? Volt Duron 800 (Spitfire) + AMD 760, Athlon XP 1700+ (Palomino) + nForce, Athlon XP 2200+ (T-Bred B) + SiS 745, Athlon XP 2400+ (T-Berd B) + VIA KT880, Athlon XP 2600+ DTR (Barton) + nForce 2 Ultra 400
Egyikkel sem voltak stabilitási gondjaim, még SiS-szel meg VIA-val sem.

[ Szerkesztve ]

(#324) VaniliásRönk válasza VaniliásRönk (#323) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Na jó, a Thunderbird lehet hogy rávert a Tualatinra fogyasztásban is. :)

(#325) fLeSs válasza VaniliásRönk (#323) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

NW inkább akkor lett jobb, amikor bejött a HT.

szerk: meg a 800-as FSB+ dual-channel ddr400.

[ Szerkesztve ]

(#326) VaniliásRönk válasza fLeSs (#325) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

533-as FSB-vel esélytelen volt az fix, úgy ingadozott a teljesítmény mint a hálózati feszültség vidéken viharos időben. :DDD

(#327) Oliverda válasza Gorneck23 (#314) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Legelőször MSI-t akartam, de azt nem lehetett beszerezni, aztán valaki írta it kicsit visszább hogy 2 napot bírt nála, le is tettem róla inkább.

Serceg, hogy a fene vigye el. Nagyon remélem hogy csak a Sempron meglehetősen alacsony fogyasztása miatt van, és nem az Everest-es malőr egyik szövődményéhez van szerencsém... :(((

A proci döglött, ez már tuti. Sőt, pár perce beszéltem nándikával (aki a lapot szerezte), és mondta, hogy valamelyik cimborája külföldi fórumon már találkozott hasonló esettel. Pontosan azzal hogy bizonyos Everest verziók (és hozzá hasonló programok) a túlvilágra küldtek procikat bizonyos lapokban. :(

Megírtam az Everest topikba a problémát, íme a válasz: [link].

DeadMeat: Még nem volt, ez az első. :)

[ Szerkesztve ]

(#328) fLeSs válasza Oliverda (#327) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

És az új everestet kipróbáltad már? :D
1ébként elég sok alaplappal találkoztam már, ami serceg terhelés közben.

(#329) Motion_Blur válasza Oliverda (#327) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Uhh bakker, őszinte részvétem :(

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#330) Oliverda válasza fLeSs (#328) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ki, és azzal természetesen nem csinálja. Mondjuk mostmár b@szhatom...

Ez akkor serceg ha nincs terhelve a proci. A Phenom-mal még egy kisegérnyi cicergése sem volt.

Motion_Blur: Kössz, de azért nem történt akkora tragédia, remélhetőleg lesz másik. Illetve még bízok benne hogy le tudom gariztatni. :)

(#331) Gorneck23 válasza Oliverda (#327) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Azért ez elég durva.... :(

(#332) dokar válasza Oliverda (#327) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Everest vs Phenom 1:0 :D
tudom, annyira nem vicces :B

extra

(#333) Oliverda válasza dokar (#332) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Inkább Everest (és egyéb progik) vs. DFI (és egyéb lapok)

Nándika említette hogy így már C2D procik is döglöttek meg. :Y

[link] :W

(#334) Andre1234 válasza Oliverda (#333) üzenetére

Andre1234
(fanatikus tag)

kedves everest készítőit nem kérdezted levélben az eset véleményezését illetően??esetleg egy számlát fogadjanak már el.

Ha x tart végtelenbe, akkor a prímek reciprok szorzatának negáltja 0-hoz tart...

(#335) Oliverda válasza Andre1234 (#334) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nézz át az Everest topikba...

(#336) Andre1234 válasza Oliverda (#335) üzenetére

Andre1234
(fanatikus tag)

ugrok is...

Ha x tart végtelenbe, akkor a prímek reciprok szorzatának negáltja 0-hoz tart...

(#337) simpi válasza Andre1234 (#336) üzenetére

simpi
(újonc)

kiszáltam az időgépből és csak ámulok
SOS keresek egy éppeszü lnk-t ahol ki tudom iktatni 3000+XP bartonon
(nem röhög) nekem ez még mindíg beválik mindenre.

(#338) simpi válasza simpi (#337) üzenetére

simpi
(újonc)

a szorzózárat

(#339) Andre1234 válasza Oliverda (#335) üzenetére

Andre1234
(fanatikus tag)

én nem erre gondoltam...arra hogy nem éreznek-e vmi féle felelősséget az everest készítői a dolgoban.mert ha technikailag ez történt talán rájuklehetne verni a balhét ha nem tudod legariztatni..
hopsz...most jutott eszembe biztos vásárolt jogtiszta verziót használtál.. ugye?(kicsit kültői a kérdés...) :DD :DD

(#340) Szabesz válasza Andre1234 (#339) üzenetére

Szabesz
(őstag)

Szerintem több mint valószínű, hogy a telepítéskor elfogadott liszenszben az is benne van, hogy semmilyen felelősséget nem vállalnak a program által okozott bármilyen meghibásodásért/kárért...

(#341) Andre1234 válasza simpi (#337) üzenetére

Andre1234
(fanatikus tag)

bocsi de ez nam az a topic...
3000 barton?? miért röhögnék? nekem 2600+os volt.
abit an7 ultra 400 lapban én úgy állítgattam a szorzót ahogy csak kellett..
de azon húzni már nem fogsz sokat..

(#342) simpi válasza Andre1234 (#341) üzenetére

simpi
(újonc)

A TOPICOT KERESEM
de mintha minden eltünt volna
Vizhűtéssel 2700Mhz ig jutottam de le szeretnem csökenteni a szorzót és fel szeretném tolni az fsb-t

(#343) Andre1234 válasza Szabesz (#340) üzenetére

Andre1234
(fanatikus tag)

lehet Némabob... de akkor miről szól a szerződés??szerinted ha ezek a b2-sek meghalnának nagyobbacska cégeknél, vagy barcelonák?. a gép hiánya bevételkiesés... a mi cégünk is kötbérezhető határidő csúszása miatt. és a megrendelőt kevésbé érdekli hogy miért késünk..ő csak vonja a megállapított %-ot.
ergo, kérdem én (nem vagyok vállalati jogász) nem hiszem hogy nem lehet egy ilyen szolgáltató céget megtámadni.

(#344) Andre1234 válasza simpi (#342) üzenetére

Andre1234
(fanatikus tag)

vazzeee.. de a szorzó lefele állítható.nincs manual opció??milyen lap?
ez van

(#345) Szabesz válasza Andre1234 (#343) üzenetére

Szabesz
(őstag)

Először is: Néma Bob vagy Silent Bob, amúgy a nickem azt hiszem elég világosan olvasható az avatarom alatt, én sem hívtalak téged kreolbőrű csontkollekciónak ;)

"szerinted ha ezek a b2-sek meghalnának nagyobbacska cégeknél, vagy barcelonák?"
Nem világos mit akar sugallni a kérdés, mintha hiányozna egy mondatrész...

"kérdem én (nem vagyok vállalati jogász) nem hiszem hogy nem lehet egy ilyen szolgáltató céget megtámadni."
A Windows-t (csak egy példa) is úgy telepíted fel, hogy tudatában vagy annak, hogyha valami gebanc lenne a szoftver hibájából, akkor ők mossák kezeiket, ergó saját felelősségre használod.

Amúgy nem tudom mi volt annó liszensz feltételekben az Everestnél mikor telepítettem, de ez mostanában bevett gyakorlat (nem vállalunk felelősséget.. etc), ezért írtam, hogy nem csodálkoznék, ha úgy lenne.

(#346) simpi válasza Andre1234 (#344) üzenetére

simpi
(újonc)

asus a7n8xe deluxe vazze
ha lockos a prici hiába tekergetem a macska farkát attó még az nyávog !
egy értelmes hozzászólást várok : Mit kell összekötni mivel?

(#347) simpi válasza simpi (#346) üzenetére

simpi
(újonc)

De van még egy abit nf7s v2.0
És egy MSI kt400
meg 1 asus a7n8x-x
meg még 1 a7n8x e deluxe 1 2800as bartonnal
igy szép a két mag

(#348) Oliverda válasza simpi (#347) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Itt tedd fel az ezzel kapcsolatos kérdéseidet: [link].

(#349) Pietrosz válasza Gorneck23 (#304) üzenetére

Pietrosz
(őstag)

Biztos én lehetek a hibás, de 4*1024Mb 1066-os Kingmax megy nálam 1,9V-n 1000MHz-en 5-5-5-16 on teljesen hibátlanul a P35 S3-ban. (5-5-5-18/1066 is megy, de nem úgy használom) Pedig nem egyszerre lettek véve, és nem egy forrásból. És csak azért nem 1,8V-n, mert ez a lap nem tud 1,8V-t adni :D
Sajnos továbbra is user errorra gyanakszom...

(#350) Gorneck23 válasza Pietrosz (#349) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Örülj neki...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.