oke, csak sok "ehes" ember elvarna attol, akinek ilyen kerul a kezei koze.. nekem is a heten erkezik a 9500, de en 9700-at akartam venni.. gyakorlatilag lehetetlen..
I'm out.

oke, csak sok "ehes" ember elvarna attol, akinek ilyen kerul a kezei koze.. nekem is a heten erkezik a 9500, de en 9700-at akartam venni.. gyakorlatilag lehetetlen..
I'm out.

Huh, ez biztató, légyszi tapasztalatokat, véleményt, sokat, pont most vacilálok, hogy 6400+ vagy Phenom X4 9500 procit vegyek, jól jönne a véleményed

MacBook Pro 8.1 , iPhone 4s

hi..
mondjuk nem tudom hogy és mire képes a jelenlegi 9500-ös de én megvárnám a kijavított, bug nélküli phemont.X2ből úgy se lesz 1 darabig semmi te meg már most tobzódsz...AZ a baj hogy január környékén a nagykerek is kiürülnek és semmi készletünk nincs soha.Én megváromszerintem a k10 x2-t és akkor cserélek.az kb fél év mire az rendesen csiszolódik és elkészül.Meg addigre talán lesz 770 vagy 790x normális lap..nem számomra megfizethetetlen.
.
Ha x tart végtelenbe, akkor a prímek reciprok szorzatának negáltja 0-hoz tart...

nem akarok követelőzőnek tűnni a vilégért se értsed félre de:Hol a teszt??Hol a Teszt??
hogy haladsz vele??logoutban látjuk majd meg??
Ha x tart végtelenbe, akkor a prímek reciprok szorzatának negáltja 0-hoz tart...
Jajj ha volna nyalcsorgatos
Ez biosbol van,vagy az amds progival lett felcibalva eddig?Ennyi volna a vege,vagy megyen meg tovabb?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

Tessék ráengedni egy wPrime-ot. 1024-est természetesen 
szerk: amúgy grat a cucchoz 
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Hy. A Phenom X2-es miben lesz jobb a A64 X2-esektől?
Mint a Phenom X4 -2 mag.... 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

"de én megvárnám a kijavított, bug nélküli phemont"
Mutass már légyszi egy olyan tesztet ahol bemutatják a TLB bug miatti rendszer instabilitást vagy lefagyást és azt hogy mit is javít a bug azoknál az eseteknél. Eddig csak olyat láthattál, hogy olyan stabilan működő programokkal teszteltek a biosfrissítéssel amiknek semmi köze nem volt a TLB bughoz.
(akkor meg mi értelme volt ?)
Elárulom neked, hogy a Core2-ben is megvan a TLB bug: >> olvasd el <<
(jajj ... most egy csomó iskolás gyerek lelkivilágába beletapostam
)
Az embert a gondolkodás tette állattá...
Az asszem nem TLB bug, hanem az orajel nem jut el megfelelően a proci minden részébe. Csak az a baj, az Phenom bug veglegesen javitható, míg az Intel prociknál valoszinuleg eltünik a tuningpotenciál egy időre.... magasabb fsb órajeleken ismet elo fog jonni a bug...
Ezért a szorzót növelik... 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

asszed 

akkor meg miért is rováznak ennyit rajta??
[ Szerkesztve ]

Komolyan mondom az agyam eldobom tőletek. 
Ha nekem nem hisztek hát tessék: >> fLess megírta <<
[ Szerkesztve ]
"Kicsit" kevered a dolgokat, amire te gondolsz az a rendszerórajel-integritás probléma, tök más. Ez állítólag a penrynt súlytja, ki tudja mi igaz belőle.
A Core 2 TLB-hibája teljesen észrevétlen maradt, mert BIOS-frissítés formájában kijavították, és nem okoz teljesítménycsökkenést, ezért olyan, mintha nem is lenne.
[ Szerkesztve ]

X2ből úgy se lesz 1 darabig semmi te meg már most tobzódsz...
Mit csinálok?

Úgy értem most szeretnél venni procit nem 3 hónap múlva..
A kérdés az hogy tudsz még várni vagy nem?..tied a döntés.
[ Szerkesztve ]

ez 1 dolgog.. de ez csak 20 percel korábbi hsz.
én arról beszéltem hogy amióta ez a TLB téma felmerült azóta mindenki csak azt hangsúlyozta, hogy milyen gáz és nem jó a javítása, főleg a patch-elt bios itt rovázzott mindenki..
erre te meg leoltasz, hogy hülye vagyok mert nem számít semmit.kérdem én: akkor meg minek volt ezen a nagy probléma??
igaz az angol szövegből csak nagyvonalakban vettem ki mi is ez egyáltalán, de a hangvétele az egész témának temetési hangulatra utalt.
raymond már hozta is az ásót

[ Szerkesztve ]

kérdem én: akkor meg minek volt ezen a nagy probléma??
Szerinted kik problémáztak főleg itt a fórumon ? 

inkább nem mondom mert engem is elásnak.

A jelenlegi konfigomat 15-én viszik el, most még elég emberi áron tudom eladni, tehát nem szeretnék venni, hanem kell. Ezért kértem ki Oliverda véleményét, mert 1. neki már van phenomja 2. adok a szavára.

bocs az offért

csak nem spider a cél??
Kössz, külön a te kedvedért wPrime is került bele. 
Tehát ITT olvasható egy nyúlfarknyi kis valami a prociról. Most ennyire futotta...
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Jó lett a teszt
,bár még látszik hogy nem állt össze rendesen a motyó.
A marketingről meg annyit, hogy az utólsó kép mindnet elárúl 
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

2756MHzen gp9500at??
ez a tied?
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P

ja, jól jön az AMD-nek hogy a F1 bajnok csapattal reklámozhatja magát 

Anyagi nehézsége, mi? Ha van pénz reklámoztatni magát a Ferrarival akkor csak nincsenek úgy leégve. 
(#127) VaniliásRönk válasza Devastator (#126) üzenetére

1-2 millió egy ekkora vállalatnak nem tétel (negyedévente több 100 milliós a veszteség mellett...), ahhoz a pár tenyérnyi matricához több biztosan nem kell.
Ha fejlesztésre és/vagy marketingre nem jut pénz akkor csak az a kérdés mikor mennek csődbe.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

az a baj, hogy egy ideje mar nem a reklammal van a baj az amd-nel 
I'm out.

Minden AMD-s topikba bebüfizel valami bölcset? 
Szerk.: Ha AMD CPU-m van már nem is kérdezhetem meg hogy méltóztatsz-e ökörésget írni máshova is? 
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

..es gondolom te hatarozod meg mit takar a bolcs kifejezes 
mod: megneztem milyen procid van.. igy mar minden vilagos..
mod2: csak ket amd-s topik van a ph-n? hmm...
[ Szerkesztve ]
I'm out.

Égeti a Ferrarit bazze! 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#132) Keldor papa válasza Motion_Blur (#131) üzenetére

Inkább a teszteredményeiddel villogjál okoska 
Different songs for different moods.

csak jovo heten erkezik meg a cucc.. egyebkent is lelottek mar a poent.. akkor lenne erdekes, ha lenne 9700-as peldany..
I'm out.
Lelőtték de léggel
Még mindig nem tudni van-e pl coldbug bennük. 9700-as nincs, majd lesz. Valamikor. Jövőre 
Different songs for different moods.

LN2+phenom tesztet kérünk 
+set fs_game defrag

kérni a boltba szoktak 1 liter tejet
itt könyörögni kő 

+set fs_game defrag

itt van nektek egy kis hir
I'm out.

a 3magosak még érdekesek lehetnek ha megfelelő árban adják őket
+set fs_game defrag
Köszi a kijavtást, valóban arra gondoltam. 
nekem is 6400+ vs 9500 teszt kellene
nemtudok dönteni
Astra F 1.6i

Játékra kell ?
játékra
Astra F 1.6i
hmmm...conclusions:játékra 6400+
viszont nemtom h phenom felhúzva 2.7-8 ra mit számítana...mondjuk ennyi erővel 3.2 ről 3.5 re a 6400+ és kész.....én is kész vagyok 
Astra F 1.6i

Az első tesztnél egyértelműen látszik, hogy ahol mind a 4 mag kb azonos szinten használatba kerül, ott jobb a phenom (van olyan jó, mint az intel 4magosok), ahol viszont gyakorlatilag csak 1 magot használ a játék, ott a mgasabb órajelű proci a nyerő.
Szerintem a jövőben nem nagyon lesz olyan játék, ami parlagon hagy magokat. Szerintem ezt is érdemes figyelembe venni.
[ Szerkesztve ]
Egyem a nyoszolyádat.
Hmmm...Captain Obvious to the rescue? 
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
most tesztelem ezeket a procikat, kis felbontásban (cpu limit) a négymagosok jóval erősebbek néhány játékban.