Nem mondod, hogy abban állitható? Vazz az nem is rossz. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Nem mondod, hogy abban állitható? Vazz az nem is rossz. 
Akkoriban néztem a manuálját amikor lapot akartam cserélni, s abban az állt. 
[ Szerkesztve ]
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
Megerősítve. Nekem is az a lap van.
leviske: Egy kicsit erősen kumunikálsz. Meleged van vagy fronthatás? Vagy Vanilliásrönk babérjaira törsz?
Felőlem...
(a kérdések költőiek)
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # A tudás hatalom. Oszd meg és uralkodj! # * Have a Nice Die!* ...powered by vérpistike... #
Nem török senkinek a babérjaira, csak még mindíg nem értem, hogy akkor ebben a topikban momentán miről akarsz diskurálni? 
És azt sem értettem, hogy miért küldted egy kezdő topikba, mikor Ő is írta, hogy távol sem kezdő. Akinek meg van/lesz Phenomja a PH!-n, az átlagban itt, a K10-ben, vagy az AM2/AM2+ topikban tanyázik. 
Na mind1, úgysem fogok erre választ kapni. Tehát részemről OFF vége. 
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

üdv mindenkinek, legmélyebb tiszteletem. Megrendeltem egy 9850 BE-t
(ebből következően van egy eladó 9600-asom); nagyon remélem, hogy 2,5-nél többet fog menni. Egy hét, mire megkapom, igaz, nagyon jó áron. azért meg fogom sürgetni...
in amd we trust.
Más: egy hétig nem voltam, azt hittem, mire megjövök, ezzel lesz tele a topik: tényleg lemondott Hector? Bocs, ez off.
[ Szerkesztve ]
Dulce bellum inexpertis

privátban szivesen megadom a pontos beállításaim, igaz, ezzel 2,5-öt tud menni csak a phenom. Ami persze több, mint 2,3. 
Dulce bellum inexpertis
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
(#3008) HarryPotter válasza TomBoy1986 (#3007) üzenetére

ez nagyon jó! kösz!
Dulce bellum inexpertis

Making Your Own 9350e
Tomboy alulfeszelve nézted már a procid?
[ Szerkesztve ]
Ha x tart végtelenbe, akkor a prímek reciprok szorzatának negáltja 0-hoz tart...
AMD SB750 arrives on the Foxconn A79A-S...
Hát ha már anandék pozitív véleménnyel vannak róla eddig akkor az már biztos nem rossz. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Nem nyújt rá a lap lehetőséget 
Legalábbis nem tudtam 1.2V-nál kisebbet beállítani, mert csak azt tudtam, hogy + mennyi feszt adjon 
Nagyon jó, nagyon jó 
Nem rossz eredmény egy egyszerű déli-híd csere miatt 
(#3013) HarryPotter válasza TomBoy1986 (#3012) üzenetére

Egy kis tanácsot keresek: mi
t gondoltok, az alaplapom felismeri a 9850-es phenomot? Mondjuk a BIOS-t frissitem, de nem vagyok benne biztos, hogy teljesen kompatibilis lesz a 9850-nel.
Dulce bellum inexpertis
A CPU support listán ott van a 9850 tehát szerintem igen. Az F5C BIOS került fel rá?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

köszönöm. még nem, most fogom feltenni. a 9850 fogyasztása magasabb mint a 9600-é?
Dulce bellum inexpertis
Logikusan igen a válasz.

OK, de mennyivel? 450 w-os a tápom (igaz, Corsair), van egy 4870-es GPU, szóval félek, hogy a határon leszek egy magasabb fogyasztású CPU-val.
Dulce bellum inexpertis
25-30W

thx.
Dulce bellum inexpertis

Sziasztok.
Nos elég sok segitséget kaptam, de aztkell mondjam hogy egyiksem sikerült. Egyszerüen képtelen vagyok feljebb huzni ezt a procit. Mindent ugy állitottam be ahogy itt leirta valaki, de egyszerüen mikor bootol win, lefagy. Fogalmam sincs hogy mitcsinálok rosszul.
I Love Progressive....

Sziasztok!
Most vásároltam egy AMD Phenom 9750 Quad-Core 2.4GHz procit, egy Gigabyte GA-MA78GM-S2H-s lapot, no meg 4Gb Corsair TWIN2X 6400C5DHX-ramot mellé.
Kinek milyen tapasztalata van ezekkel a cuccokkal kapcsban? köszi!

Egy s3 jobb lett volna. A többi szvsz rendben van. Csak így a tuning lehet, hogy nehezebb lesz, ami a procit illeti.

S3Hval is igen nehéz... de lehet hogy csak nekem... 
I Love Progressive....
AMD's SB750: Enabling Higher Phenom Overclocks?
Nem rossz.
Gyakorlatilag ezzel a megoldással már szinte az összes Black Edition Phenom procival elérhető lesz a 3GHz, vagy még esetleg egy kicsivel több is.
Amiket most írok nagyon SZVSZ
. A ram jó. Nekem a 8500C5D tesója van és jó a véleményem. A lap jó sőt 1-2 dolog miatt jobb mint a DS3H. Csak a tuninglehetőségeid lesznek korlátozva ezért nem is baj hogy csak 6400C5DHX-et vettél mellé, ellenben lesz DTS-ed és e-satád, mindez kisebb helyen. Nekem egy DS3H-m van és nagyon meg vagyok vele elégedve, így szvsz az egész giga GA-MA78GM-S sorozat jó vétel. De szigoruan csak akkor ha nem akarsz tuningolni vagy ha akarasz akkor ne idegesítsenek a jellegzetes S-series BIOS bugok.
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # A tudás hatalom. Oszd meg és uralkodj! # * Have a Nice Die!* ...powered by vérpistike... #

SB 750-es lapok nálunk már kaphatóak?
Dulce bellum inexpertis
Még hivatalosan meg sem jelentek majd csak a jövő héten... benne van az írásban. 

Dulce bellum inexpertis
AMD K10 - Phenom Overclocking Guide
Kérdések helyett.... 

hmmm...ez nagyon jól néz ki. nemsokára jön a 9850BE, használni fogom a guide-ot.
Dulce bellum inexpertis
Tetszik!
Asszem célba kell venni egyet majd.
3GHz már nem is olyan rossz.
Nem értettem pontosan, de ennyi volt a maximum?
Szorzószám emeléssel is próbálkozhattak volna.
Semmi sem lehet tökéletes.
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
Olvasd el mellé ezt is: [link]

Hali
Nem is rossz eredmény 
AMD Phenom 9950 Agena x4 AM2 3654 Air
AMD Phenom 9850 Agena x4 AM2 3710 Water
[ Szerkesztve ]
1956-2010 07.22 Varga László
Nem tudom felfigyelt-e erre az oldalra valaki: [link]
Elég félelmetes, de én is ezt tapasztaltam, hogy a CnQ kikapcsolásával a teljesítmény jelentősen megugrik. Pl. Crysis alatt 800*600-ban CPU tesztben ez közel 10FPS-t jelentett egy 3870-es mellett (38 vs. 45).

Ez a hátránya annak, hogy magonként külön tud állítani mindent a CPU.
Nálam CnC3-ban 1 mag 100%-on pörög, a többi 30% körül van. ( ez a jellemző a legtöbb játékra ) Az a 3 mag, ami 30%-on van folyamatosan ugrál 1250MHz/1.05V és 2500MHz/1.3V között. Ez nem biztos, hogy jót tesz a procinak + elég gyakran érezhető, hogy egyet-egyet ugrik a kép. ( a proci miatt akad, de mindíg csak egyet ugrik, utánna rövid ideig minden rendben van )
Ellentétben a CoD4 ami 4magot használ - nálam kb. 75%-on mennek - már elég arra, hogy egyértelmű legyen minden mag számára a fesz és az órajel. Itt nem tapasztaltam az "akadást".
Lehet, hogy hangzatos fícsör ez a külön állít minedent minden mag, meg fogyasztás szempontjából lehet, hogy hasznos is, de a teljesítményt befolyásolja ezekkel az "ugrásokkal".
WoT: CAGMC ; BF3: CptCagmc ; LoTRO: Cagmc

Sziasztok!
Most gondolkodom valami X2-nél komolyabb procin. Valószínüleg AMD marad.
A Phanomokat viszont nem ismerem.
Annyit hallottam van hibás széria vagy tipus stb, stb....
Melyiket érdemes megvenni? Ár érték arányban melyik a legjobb?
Előre is köszi a segítséget.

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.
Vehetsz X3-ast és X4-est. X4-esből kettő van ami nagyon megéri - alaplaptól függően választhatsz:
9550 - 30K
9850 Black Edition - 40K
Az alaplap már érdekesebb téma, mert érdemes várni egy picit, ha azt is kell cserélni, ugyanis az SB750-es déli híddal ellátott lapok viszik majd a prímet, ha tuningra kerül a sor.
Ha meg nem, akkor M3A/AX78/DS3/K9A2 Neo... mindegyik megfelelő.
Lenne lehetőségem egy 5000+BE-t ami 3200Mhz-en megy leváltani egy Phenomra 9600ra. Kérdésem a következő. Megéri-e?
9600-ra?
Az szerintem nem egy jó lépés. Igyekezz inkább B3-asra cserélni.

Fenntarttással kezelendő, Index-es hír.
Egy csomóan temették már az AMD-t, te is tudod, mélyponton van az biztos, sztem kimászik ebből ahogy eddig is volt.
Szerk.: off.
[ Szerkesztve ]

Hát nagyon remélem hogy sikerül nekik .
(elavult modellpaletta, a közeljövőben megjelenő, átütő erejű termékek hiánya)
Kicsit megrázó érzés volt ezt olvasni
1956-2010 07.22 Varga László

mit gondoltok, egy tuningolt 9850-re elég lesz az a hűtés, ami a 9600-on volt (zalman 9500)?
Dulce bellum inexpertis

Én 30K-ért vettem egy 9600-ast amiről kiderült hogy Black Edition. Szerintem így megérte.
A TLB hiba meg nem érdekel. Viszonylag nem szoktam virtualizálni ami alatt talán kijön a probléma.
[ Szerkesztve ]

Nekem alapon is 50fokfelett volt ezzel. Dehogy miért?? Vettem rá egy Hyper TX2-őt, nah ezzel csak 47fok.
I Love Progressive....

,
ez tényleg szomorú, és sajnos nekem is hasonló érzéseim vannak mint a cikkben leírtaknak.
Várok amig megjelennek a 45 nm-es procik az AMD-től, ha nem válnak be nem lesz más választásom mint váltok Intelre 
Ha fontos a garanciáztatás korrektsége, akkor kerüld el a digitrendet!

hogy áll a tuning?
Dulce bellum inexpertis

egyébként az 50 nagyon sok, de a 47 is. nálam most 39 C majd fél napos folyamatos működés és játék mellett.
Dulce bellum inexpertis
(#3050) TomBoy1986 válasza HarryPotter (#3049) üzenetére
Nálam a Freezer 64 Pro 2.2GHz-en 1.2V-on leszabályozva 44-46°C között tartja a CPU-t.
Ha tuningolom 2.6GHz-re, akkor 2°C-kal emelkedik a hőmérséklet maximum.
Ezek TDU-val terhelt értékek. 
[ Szerkesztve ]