Nem feltétlenül kizáró ok a 4MBit-es BIOS ha nincs tele.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Nem feltétlenül kizáró ok a 4MBit-es BIOS ha nincs tele.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Jóvanna! Le ne harapd már a fejem! 
Lehet hogy nekem is lesz majd váltás Intelre... 
MOD: Oliverda hsz-ére akartam írni.
[ Szerkesztve ]
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

De régen számoltam hexaban
, kijött 524287 byte, vagyis 512KB, pont annyi a bios.rom file is. Vagyis ez 4194296 bit, 4.194296 Mbit A maradék 194296 bit az 23.718KB lehet, ha jól számoltam.
[ Szerkesztve ]

Fejezd abba a HSz gyűjtögetést, de nagyon sürgősen. Fogadd meg a tapasztalt fórumozók tanácsát és gondolkozz, mielőtt írsz valamit.
>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

Újabb Ipon teszt ezúttal már stabilan
Személy szerint én egy ilyen tesztre vártam ahol az Intel fenevadával mérik össze az új processzort!
Kellemesen csalódtam, csak a Phenom ára még egy kicsit csípős!

[ Szerkesztve ]
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!
Még jó hogy egy ideje vannak külföldi oldalon is tesztek...
Amúgy Te szoktál ipon-os tesztet olvasni?
A külföldit nem nagyon szoktam nézni, csak itt PH-n! Meg most az Iponosat, ez az első, amit tőlük olvasok. 
[ Szerkesztve ]

Azért itt is sikerült (A szereplők pontos technikai paraméterei táblázat) egy kis pontatlanságot összehozniuk 
MacBook Pro 8.1 , iPhone 4s
Akkor inkább hanyagold őket...
mi az a PSB a táblázatban?
pumped side bus?

Processor Side Bus, maybe.
Different songs for different moods.
annak sincs sok értelme...
esetleg processor system bus.
[ Szerkesztve ]
Mi lenne, ha arra a tesztre innánk egy kis vizet és elfelejtenénk? 
Ez a Processor Side Bus kb akkor került be a köztudatba, mikor megjelent a K8 és nem volt a szó hagyományos értelmében vett FSB. Link

pedig a tengeren tulon sem sokal olcsobb
:
9500 kb 42e ft
9600 kb 50e ft
9700 kb 60e ft (már rendelhető elvileg)
mien ár lenne a korekt?
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
Nézd meg, hogy ugyanott mennyibe kerül a Core 2 Q6600. Ha kb. 70K környékén adják, akkor a Phenomok megérik az árukat.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Nekem van 1db phenom9500-as procim.
2733MHZ-n megy stabilan 1 asus m2n32sli-dlx alaplapban.
Vajon ha ezt kicserélem 1 am2+-os alaplapra várhatok még gyorsulást? 
Megkérek mindenkit h. aki üzletelt már velem az említsen meg a kivel érdemes üzletelni topikba!.... Köszönöm

az 52 környéke, de ali amd fan anakk mindegy menyibe kerül, negelejstsük mikor az első x2 s939 megérkeztek mien árai voltak és azért páran egyböl megveték MO-n simán.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
Ahol néztem, ott a 9600-as 62... de akkor ezek szerint csak Ők adják drágábban. 
Gorneck23: Mire mondtad hogy hanyagoljam, az Iponra?

Volt ma kábé fél percem, hogy picit toljak rajta...

Kell ez nekem, vagy nem kell. Ez itt a kérdés. 
[ Szerkesztve ]
Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!
Véééégre! 
Ha fél perc alatt ezt összehoztad, akkor igen! Toljadneki! 
szerk: ezért kerestél hajnalban?
[ Szerkesztve ]

nem kell dobd ki az ablakon 

Ööö..sokmindent nem csináltam, mint látod. Amire figyeltem, hogy kapjon feszt, nehogy süti legyen belőle.
Azon agyalok, hogy megéri-e a pénzt a 2900-ra húzott a X2-őmmel szemben.
Bár ha már vettem alá egy dq6-ot, akkor..
igen, ezért
nRu3: Jó-jó, rosszul fogalmaztam. Nem az az igazi kérdés, hogy kell-e, hanem hogy sanyargassak-e rá pénzt. Ablakod kidobás azért nem jó, mert se pénz, se Phenom.
Jut eszembe egy régi magyar sláger: "...Jajj de jó, Jajj de Phenom..." 
Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!
Feljebb nem megy? 

Eddig ment élből, most már talán vissza kéne osztogatni mondjuk az nb-t, mert most 2160-on röcög.
Meg a memó sem ártana, ha produkálna valamit.
Viszont sajnos most nem nagyon tudok rá időt szánni.
Már azért is lelkiismeret furdalásom van, hogy ide írtam, ezzel is eltöltve 1 percet.
Hm szlovák árak
AMD Phenom 9600 Quad-Core (95W), 2300MHz, BOX, socket AM2+ (Agena) 7892SK
AMD Phenom 9500 Quad-Core (95W), 2200MHz, BOX, socket AM2+ (Agena) 6966SK
AMD Phenom 9600 Quad-Core BE(95W), 2300MHz, BOX, socket AM2+ (Agena) 8044SK
AMD Phenom 9700 Quad-Core (125W), 2400MHz, BOX, socket AM2+ (Agena) itt előrelátható ár 7000SK van irva 
7,6-al tess számolni

9500: nálatok 52941, nálunk 49000.
9600: 59979, 55600
9600 be: 61134, 63300
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

amitt én irtam árakat azok usa-bol vannak pici haszonal

Angliabol is szinte pontosan ennyiert veszed. Belegondolok hogy 9500 42 ezer kb nagyon is jo ar.
szerk: raadasul egy arban van a black 6400+ al. Igen elgondolkoztato.
[ Szerkesztve ]
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit
Én kisker árat irtam Szlovákiábol akár holnapra

Most, hogy elolvastam az új tesztet, meg is értem hogy miért... 
Árcsökkenés
AMD Phenom 9500 Quad-Core (95W), 2200MHz 6083SK azaz 46K
AMD Phenom 9600 Quad-Core (95W), 2300MHz 7346SK azaz 54-55K
s ebből BE az 7452SK az is kb55K
S 9700-ra egyre olcsobb árakat irnak ki előrendelésre
20! csökkenés volt multhétről
Egész baráti ár...

nem kell szlovákiába menni, most néztem bp hardver boltba a 9500 48e, a 9600 55e brutto
3 év gari?
S van is nekik raktáron?
mondom kezdenek lejebb csuszni az árak nálunk kicsit jobban 

az hogy menyi gar van nem tudom nem irják igy akkor feltehetőleg 1év, de általában ha a lord-nak a listáján van akkor azt általában kapni is vagy rendelhető legalábis az én tapasztalatom róluk.
Csak azért kérdem a garit mert Mo-n valahol 3 évet valahol 1-t adnak ugyanarra a procira

Oliverda: Sikerült gariztatni a maghalt Pehmon-t?
Ha x tart végtelenbe, akkor a prímek reciprok szorzatának negáltja 0-hoz tart...
Ma indítják útnak a cserét ha minden igaz.

És a dfi még műkszik??
[ Szerkesztve ]
Ha x tart végtelenbe, akkor a prímek reciprok szorzatának negáltja 0-hoz tart...
Műkszik...még... 

Megvárja a finomat 
Ja, ráadásul az eredeti dobozt és hűtőt nem is kellett nekik visszaküldeni. Tiszta haszon. 

Megkaphatom a dobozt és a hűtőt? Cserébe szurkolok, hogy ezek ketten ne haljanak meg 
A dobozt talán. 
AMD Phenom (K10) Overclocking Guide
Ezzel a cikkemben én is foglalkoztam, legalábbis a szorzókkal és az FSB-vel.
Egyébként én elértem 268 MHz-et is (feljebb nem is próbáltam), szal a 264 nem a max.
[ Szerkesztve ]