Hirdetés

OKI C3450n - alap színes

Hirdetés

Kis színes

A nyomtatópiacon a 2006-os esztendőben elért jelentős sikereket követően tavaly tovább folytatta menetelését a japán gyökerű OKI Printing Solutions, melynek készülékeit kedvező ár/teljesítmény mutatójuknak köszönhetően mind több vállalkozás, illetve esetenként egyéni felhasználó választja nemcsak világszerte, hanem Magyarországon is. Pedig az OKI-nak sem lézeres, sem tintasugaras nyomtatója nincs; a japánok tradicionálisan – és a piacon szinte egyedüliként – a lézertechnológiához hasonló elven működő LED-es nyomtatóművet építik be megoldásaikba.

Ennek, illetve a fejlett elektronikának és nyomtatóvezérlésnek köszönhetően az OKI nyomtatók bármikor felveszik a versenyt a konkurenciával, ugyanakkor a cég számos esetben képes volt kategóriaelsőséget kiharcolni magának vagy a készülék villámgyors feldolgozási, nyomtatási sebességével, vagy kompakt méretével.

Vagy éppen mindkettővel, ahogy azt teszi a belépőszintű színes nyomtatókból álló C3000-es család legújabb (és Magyarországon kapható egyetlen) tagja, a C3450n típusú készülék. A kisebb irodáknak, pár fős munkacsoportoknak szánt színes LED-nyomtató tavaly év végén mutatkozott be, a szériában kapható, valamivel kisebb teljesítményű C3300-as és C3400-as modelleket váltva.

A C3450n tehát - méretét meghazudtolóan - alapvetően egy meglehetősen gyorsan dolgozó, színes asztali nyomtató, mely ennél fogva hatékony munkaeszköz, ugyanakkor diszkréten megbújik az asztal egyik szegletében; ez utóbbi tulajdonságát főleg a szűkebb térrel gazdálkodó irodák fogják különösen nagyra értékelni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • OKI

Azóta történt

  • Nyomtató a hálózaton

    Az OKI megújult C5000-es sorozatának hálózatra köthető, C5750dn nevű tagjával ismerkedtünk meg alaposabban.

Előzmények

Hirdetés