Hirdetés

NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti - telitalálat vagy izzadságszagú?

Egy Gaming sorozatú MSI kártyán vizsgáljuk az új GPU-t, és érkezett egy GTX 1070 Mini is.

Hirdetés

Gigabyte GeForce GTX 1070 Mini ITX OC 8G

Tesztünk másodhegedűse a hangzatos Gigabyte GeForce GTX 1070 Mini ITX OC 8G nevet kapta. Ez a méretformátum már a GTX 970 Mini ITX OC óta velünk van, és kifejezetten azoknak a felhasználóknak készül, akik gépházukba rövid, mégis felsőkategóriás erővel bíró megoldást keresnek. Mivel a Geforce GTX 1070-ről elég részletes tesztet készítettünk, így csak a kártya egyedi megoldásait vonultatjuk cikkünkben fel, de a show-t nem lopnánk el a Geforce GTX 1070 Ti-tól. Mindenesetre a referenciakártyáktól órajelben eltérő megoldásról van szó, Gaming üzemmódban 25, OC-ban 50 MHz-cel emelték meg gyárilag a frekvenciát.


[+]

A 169 x 131 x 37 mm méretű kártya két kártyahelyet foglal el, és egy nyolctűs a tápcsatlakozója. Hűtését egy három hőcsőból álló megoldás látja el, amin egyetlen 90 mm-es, PWM vezérlésű légkavaró teríti szét a keletkező hőt. Kimenetek terén a kártya két DVI-D és egy HDMI 2.0b, illetve egy Displayport 1.4 csatlakozóval tud szolgálni.


[+]

A Gigabyte GeForce GTX 1070 Mini ITX OC 8G hátulja természetesen a szokásosnál zsúfoltabb, egy kisebb hűtőlapocska került ide, javítva a 4+1 fázis stabilitását.


[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés