Hirdetés

MSI MAG Pylon és Bunker

A gyártó MAG szériája impozáns házakkal büszkélkedhet.

Az MSI termékei a népszerűbbek közé sorolhatóak, és persze a gyártó időről-időre kedveskedik is azoknak, akik márkahűségüktől hajtva igyekeznek konfigurációt összeállítani. Ehhez mindenképp jó alapot adhatnak a vállalat MAG Pylon illetve MAG Bunker számítógépházai.

Az MSI MAG Pylon illetve Bunker házai Az MSI MAG Pylon illetve Bunker házai
Az MSI MAG Pylon illetve Bunker házai [+]

A két modell között a különbséget a három RGB ventilátor, illetve a Mystic Light Synchez tartozó kábel megléte jelenti, így a többi információ már mindkét modellre igaz. Az újdonságok a midi toronyházak táborát erősítik, méreteik 440 x 218 x 470 mm. A 8,4 kilogrammos tömeg jelentős részét az edzett üveg előlap és két oldalfal teszi ki, belsejükbe legfeljebb ATX méretű alaplapot építhetünk be.

A beltér manapság már szokványosnak tekinthető kétkamrás felépítésű, az alsó burkolólemezzel takart szekcióban a tápegység illetve a 3,5"-es meghajtóknak fenntartott rekesz foglal helyet. Fent az alaplaptálca mögé rögzíthető további két 2,5"-es adattár, illetve másik kettőnek szorítottak helyet az előlap közelében is.


[+]

Szokványos a mai házakban az edzett üvegen túl a függőleges elrendezésű VGA használatának kialakítása is, de az MSI mérnökei egy műanyag elemmel megoldották azt is, hogy elrejthető legyen a szalagkábellel érkező PCI-Express csatlakozó is.

Grafikus kártyákat a ház 370 mm hosszig tud fogadni, processzorhűtő maximális magassága pedig 165 mm lehet. Még a belsőnél maradva: mivel a jobb oldali oldallap is edzett üveg, így az alaplaptálca mögötti kábelrengeteget nem lehet "ápol és eltakar" módon eltüntetni, vagyis az erre érzékenyek készüljenek arra, hogy ezen modelleknél rendezett módját kell találni a kábelvezetésnek,elrejtésnek is.


[+]

Kívül a gyártó az előlapnál és a tetőoldalon is mágnesesen rögzített szűrőket vetett be. A ház tetején találhatók meg a front-panel csatlakozói: 2-2 USB 2.0 illetve 3.0, egy mikrofon és egy fejhallgatócsatlakozó várja a napi használatot. Elérhetőség dátumáról, illetve beárazásról még nincsenek információink.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés