Hirdetés

LG CineBeam PF610P: kompakt, könnyen mozgatható, okos projektor

Kipróbáltuk a DLP technológiára épülő, webOS rendszert használó, Full HD felbontású vetítőt.

LG CineBeam PF610P

Az LG már régóta fontos szereplője a projektoros szektornak, ami elsősorban annak köszönhető, hogy a cég megoldásai, készülékei a potenciális felhasználói kör nagyon széles rétegét képesek lefedni; a kifejezetten nagyteljesítményű modellektől a kisebb, kompakt, egyszerűen hordozható készülékekik mindenféle kivetítő található a cég portfóliójában.

LG CineBeam PF610P
LG CineBeam PF610P [+]

A kisebb, kompakt készülékekek kedvezőbb áruk és sokoldalúságuk népszerűek, és az LG a jelek szerint nagyon bízik ebben a szegmensben, legalábbis erre utal, hogy egy új, ilyen modellel léptek színre. Az LG CineBeam PF610P névre hallgató projektorból az okos szolgáltatások sem hiányoznak, és már Magyarországon is beszerezhető, úgyhogy mi is kaptunk belőle egy tesztpéldányt, hogy megnézhessük működés közben.

Hagyományos külső

A cégtől nem állnak távol a különlegesebb, dizájnos megoldások, elég csak a nálunk is megfordult LG PF1000U-ra vagy LG HU80KSW-ra gondolnunk . Ám az LG CineBeam PF610P esetében maradtak a hagyományos formavilágnál, hiszen leginkább egy fehér téglára hasonlít. A külseje tehát minden, csak nem figyelemfelkeltő, ám ez ebben a termékcsaládban nem szokatlan. A szélessége 22,5 centiméter, mélysége 19,2 centiméter, magassága 6,9 centiméter, tömege pedig alig több mint másfél kilogramm (1,65 kg); mindennek köszönhetően akár egy hátizsákban is viszonylag kényelmesen befér, így könnyedén hordozható.


[+]

A vetítő a hagyományos elrendezést követi, tehát az elején található a lencse. A tetejére került a fókuszáló tárcsa, illetve egy kis, gombként is funkcionáló joystick, amely akkor jöhet jól, ha a távirányítóval valami gond lenne. A készülék hátulján vannak a ki- és bemenetek, azaz két HDMI 1.4, két USB 2.0, egy Ethernet, egy 3,5 mm-es analóg audió, valamint optikai digitális audió csatlakozó. A gyártó szerint a maximális zajszint 29 dB, mi pedig 30 dB-t mértünk saját eszközünkkel, ami teljesen vállalható érték, és teljes csöndben is csak alig hallható zúgást jelent.


[+]

Főbb paraméterek
LG CineBeam PF610P
Képalkotási technológia DLP
Fényforrás LED
Fényforrás élettartama 30 000 óra
Maximális fényerő 1000 ANSI lumen
Maximális felbontás 1920x1080 (Full HD)
Vetítési távolság Közepes (100" - 265 cm; 60" - 160 cm; 20"- 53 cm)
Maximális kontrasztarány 150 000:1 (gyári adat)
HDR Támogatott (HDR10)
Zajszint Normál mód: 30 dB, energiatakarékos mód: 24 dB
24p lejátszás Támogatott
Képbeállítások Élénk, Játék, Normál, Mozi, Sport, Szakértői sötét szoba, Szakértői világos szoba
Hangrendszer 2 x 3 watt
Beépített digitális tunerek -
Interfész 2 db HDMI 1.4, 2 db USB 2.0 Type-A, 3,5 mm-es hangkimenet, optikai digitális audiókimenet, Ethernet
Extrák Beépített hangrendszer, webOS okostévérendszer, távirányító, (automata) trapézkorrekció, Miracast-támogatás, Bluetooth-támogatás, médialejátszó
Akkumulátor -
Teljesítményfelvétel 66,2 watt
Méret 225 x 192 x 69 mm
Tömeg 1,65 kg
Gyártó honlapja www.lg.hu
Termék honlapja LG CineBeam PF610P
Fogyasztói ár 260 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés