Hirdetés

Játékra is alkalmas UST projektorral lépett színre az Epson

A 4K felbontású, lézeres fényforrást használó termék integrált Android TV smart platformot, és Yamaha hangrendszert kapott.

Hirdetés

Az Epson bejelentette, hogy Magyarországra is elhozza új projektorait, köztük a kifejezetten érdekesnek tűnő EH-LS800-as modellt, amely két változatban (fekete: EH-LS800B, illetve fehér: EH-LS800W) érhető majd el.


[+]

A termék a vállalat saját 3LCD képalkotási technológiájára épül, natív Full HD felbontású, de a felskálázási eljárás révén képes a 4K anyagok visszaadására – legalábbis a gyártó állítása szerint. A készülék lézeres fényforrást használ, maximális fényárama 4000 ANSI lumen, míg a legnagyobb dinamikus kontrasztja 2 500 000:1. A maximális képfrissítési rátája 120 Hz, az input lag pedig 20 ms alatt marad, és ezzel az Epson szerint játékra is kiválóan alkalmas lehet.

A modell ultrarövid vetítési távolságú, ami azt jelenti, hogy 23 centiről 80 hüvelykes kép megteremtésére képes. Ezen túlmenően Android TV smart platformot kapott, amelynek segítségével rengeteg internetes alkalmazás, többek között az online streaming applikációk érhetők el közvetlenül. A projektor rendelkezik 2.1 csatornás 20 wattos integrált hangrendszerrel, amelyet a Yamaha fejlesztett a cég számára.

Az Epson EH-LS800 a tervek szerint Magyarországra is megérkezik valamikor. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy Európában várhatóan 3680 eurós, azaz mintegy 1 480 000 forintos áron kerül majd forgalomba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Előzmények

Hirdetés