Hirdetés

2019. május 24., péntek

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Ajánlatkavalkád a nagy hajrá előtt

Bár a legnagyobb akciókra még várni kell, ez nem jelenti azt, hogy ne találnánk már most is jó ajánlatokat!

Monitorok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Az Oázis Computer most hétvégén külön Acer akciót tart, és ennek keretében több monitor árát is leszállítja. Itt van mindjárt a Predator XB271HUB, mely 229 900 forintba kerül most. Aki ismeri az Acer nevezéktanát, az már sejti, hogy itt egy felső kategóriába tartozó, játékosoknak szánt, 27 hüvelykes készülékről van szó.


[+]

És nem is téved, mert valóban ezekkel a paraméterekkel számolhatunk, amit pedig még érdemes tudni, hogy az XB271HUB monitorban IPS panel dolgozik WQHD felbontással, W-LED háttérvilágítással és OC módban legfeljebb 165 Hz-es frissítési sebességgel, amit G-Sync technológiával tudunk összehangolni a grafikus kártya teljesítményével. Amennyiben nemcsak játékra, hanem például munkára is szeretnénk a képernyőt használni, ez a példány ebben is partner lesz, hiszen állványa nemcsak minden irányban állítható, de a pivotot is támogatja. Bemenetből DisplayPort és HDMI áll rendelkezésre, illetve kapunk még négyportos USB 3.0 hubot is, valamint hangszórót a vacsora közbeni YouTube-ozáshoz. A panel 350 cd/m² maximális fénysűrűséget, illetve az sRGB színtér 100%-os lefedését ígéri.


[+]

Aki sokallaná az HUB változat árát, az jóval olcsóbban, 169 900 forintért megvásárolhatja a XB271HUA verziót, amely szintén 27 hüvelykes, 165 Hz-es és G-Sync-es, viszont TN panelre épül, így grafikai munkára kevésbé ajánlható. A készülék egyébként külsőre szinte semmiben sem különbözik testvérétől, ugyanúgy megkapjuk a pivotot is kínáló állványt, megvannak ugyanazok a bemenetek, az USB hub, a hangszóró, a fejhallgató-kivezetés és az 5 év garancia, de még a fénysűrűség maximális értéke is megegyezik.


[+]

A Predator alatti Nitro csapat tagja a RG270BMIIX monitor, amely három év garanciával és 59 900 forintos árral csábít bennünket. Fő attrakciója a 27 hüvelykes, Full HD felbontású IPS panel, mely 75 Hz-es maximális frissítésre képes, az elektronika pedig az AMD FreeSync technológiát támogatja. Ezen a modellen van még D-Sub csatlakozó is a HDMI mellett, nem maradt le a hangszóró, viszont az USB hubnak és a teljes körű állíthatóságot kínáló állványnak búcsút kell mondanunk.


[+]

Az RG270BMIIX kisebb testvére a Nitro RG240YBMIIX, amely 44 900 forintért vihető haza – ezért ugyanúgy megkapjuk az IPS technológiát és a többi kiegészítőt, illetve a Full HD felbontást is, viszont a képátló csak 23,8 hüvelyk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.