Hirdetés

Évkezdő hardvercsomag

Alaplappal, memóriákkal, SSD-vel, házakkal, táppal és noteszgépekkel állunk az új esztendő rajtvonalához.

Hirdetés

Notebookok

Írásunk végére tartogattuk az USAnotebook kínálatából származó noteszgépeket, melyek közül ezúttal kettőt választottunk. A Lenovo V14 ADA névre keresztelt laptop 179 990 forintos konfigurációjában egy hárommagos AMD Radeon Graphics IGP-vel megtoldott, kétmagos/négyszálas, 3,5 GHz-ig skálázódó AMD Ryzen 3 3250U APU, 4 GB, 2666 MHz-en ketyegő, leforrasztott DDR4 memória (plusz van egy szabad foglalat) és egy 1 TB-os SATA HDD teljesít szolgálatot. A 14,1 hüvelykes, Full HD-s TN panel maximális fényereje 220 cd/m², a magyar kiosztású, cseppálló klaviatúra alatt többpontos Mylar touchpad fészkel, a multimédiás képességeket pedig mikrofonos webkamera és Dolby Audio hangszórók erősítik.

Lenovo V14 ADA
Lenovo V14 ADA [+]

Vezeték nélküli kapcsolatok terén Wi-Fi 5-tel és 5.0-s Bluetooth-szal számolhatunk, de a 4-az-1-ben kártyaolvasó vagy a 2.0-s TPM modul sem hiányzik az 1,6 kilogrammos notebook repertoárjából. Az akkumulátor 35 wattórás különböző eszközeinket, perifériáinkat pedig két USB 3.1 Gen1 Type-A és egy USB 2.0 aljzat, egy 3,5 mm-es kombójack és egy 1.4b-s HDMI kimenet várja. Az operációs rendszer nem képezi az ajánlat részét.

Lenovo V14-IIL
Lenovo V14-IIL [+]

A 219 990 forintért bezsákolható Lenovo V14-IIL motorházteteje alá már 10. generációs, négymagos/nyolcszálas, 3,6 GHz-ig boostoló Intel Core i5-1035G1 processzor került, aminek 2 x 4 GB DDR4-2666-os RAM és 256 GB-os M.2 NVMe SSD dolgozik a hátországában. A kép kirajzolását az integrált Intel UHD Graphics lapka végzi, ellenben a mobilvas többi specifikációja (beleértve a méretet és a tömeget) megegyezik az előbb részletezett márkatárséval, a különbség csupán annyi, hogy a Bluetooth ezúttal 4.2-es, és Wi-Fi antennából kettő helyett egy van.

Synthwave

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Hardverválogatás karácsony előtt

  Idei utolsó Hazai Pálya cikkünkben SSD-k, házak, perifériák, hűtések és akciós noteszgépek kopogtatnak az ajtón.

 • Téli hardverszemle

  Az SSD-k, jópofa házak és korrekt billentyűzetek mellett notebookok is kerültek termékválogatásunkba.

 • Ajánlatok december első napjaiban

  A SSD-k mellett perifériák, különféle kiegészítők és akciós hálózati eszközök szerepelnek a menün.

 • Hóvégi hardvermustra

  Komponensek mellett házakat, gamer székeket és olcsó M.2 SSD-ket vettünk lajstromba.

Hirdetés