Hardverakciók és újdonságok garmadája

Hirdetés

SpeedShop akciók


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Érdekes, kuponos akciót indított a SpeedShop, amit webáruházában és üzleteiben is kihasználhatnak a vásárlók. Az akcióban található egy érdekes fülhallgató is, mégpedig a Plantronics Backbeat Go 2, mely egy komoly, jó minőségű, nagyon kompakt Bluetooth füles. Két fülbe dugható végződését rövid kábel tartja össze, melyre hangerőszabályzót is tettek. Az apró eszköz érdekessége, hogy jár hozzá egy akkumulátort rejtő töltő is, mellyel az egyébként 4-5 órás zenehallgatási vagy telefonálási idő 14-15 órával bővíthető, húszpercnyi töltéssel egy óra extra lejátszási időt biztosít. A Plantronics Backbeat Go 2 alapára az akkumulátoros tokkal 29 900 forint, de a kuponnal 22 490 forintért vásárolhatjuk meg.

Az Asus Wi-Fi routereinek széles skálájához is kapcsolódik a SpeedShop másik akciója. Aki most Asus útválasztót vásárol náluk, részt vehet egy sorsoláson, melynek díja egy Asus VX239H-W monitor. A 23 hüvelykes, Full HD felbontású, IPS paneles modell látványos, légies formatervet kapott, két HDMI és egy D-Sub csatlakozóval látták el. A nyereményjáték április végéig tart, a részvételhez az Asus routert regisztrálni kell a SpeedShop honlapján.

Tabletek kapcsán is van egy nagyon érdekes ajánlata a SpeedShopnak. Az általunk is tesztelt és tetszett díjban részesített Toshiba Encore fő érdekessége, hogy a Windows 8.1-es, nyolchüvelykes tableteknél ritkaságszámba menő HDMI kimenettel is ellátták, így néhány mozdulattal külső kijelző csatlakoztatható rá. A négymagos Intel Atom Z3740 processzorral, 2 GB memóriával és 32 GB-os háttértárral fémjelzett konfiguráció mellé a SpeedShop most egy gyári, állványként is funkcionáló tokot, továbbá egy Rapoo mini billentyűzetet ad ajándékba, és mindezért 99 900 forintot kell kifizetnünk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Április végi hardverkínálat

  Tápok, tabletek, notebookok, egybegépek és kisebb érdekességek szerepelnek aktuális hardverpiaci ajánlatunkban.

 • Hardverújdonságok május elején

  Új processzorhűtő és hangszóró márkát, AIO PC-ket és e-könyv-olvasókat mutatunk be a hazai boltok kínálatából.

 • Széllel jött hardverek

  Tápokat, minőségi hangszórókat, kompakt számítógépeket és egyéb érdekességeket mutatunk a hazai boltok kínálatából.

 • Hardverek a nyárra készülődve

  Vakációra való érdekességeket, rengeteg notebookot és számos akciós termékeket mutatunk be.

Előzmények

Hirdetés