Április végi hardverkínálat

Logilink érdekességek


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Három érdekes apróságot mutatunk be a Logilink kínálatából. Ma már gyakran előfordul, hogy egyszerre két-három, micro USB-ről tölthető eszközünk igényel hipersürgős feltöltést, és nem várhatjuk meg velük azt a pár órát, míg az egyik eszköz végez az energia visszatáplálásával. Ilyenkor jöhet jól a Logilink töltője, amire nem kevesebb mint négy USB aljzatot telepítettek, tehát egyszerre akár négy eszközt is tölthet. A nagyjából 3300 forintot kóstáló termék egyetlen korlátozása, hogy a csatlakozóin összesítve legfeljebb  2,5 amper leadására képes, tehát három vagy több eszköz párhuzamos töltése már viszonylag lassú lehet.

Szintén mobiltelefonokhoz és tabletekhez lehet hasznos a Logilink hordozható hangszórója. A fémből készült dobozka zenei teljesítményéről nincs információnk, de azt tudjuk, hogy két hangszórója van, melyek meghajtásáról 600 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amit micro USB-ről lehet tölteni. Zenét 3,5 milliméteres jack csatlakozón keresztül varázsolhatunk rá, de ezen felül van egy USB csatlakozója és microSD kártyaolvasója is – erről a két adatforrásról MP3-at játszik le – és nem utolsósorban FM rádióval is felszerelték. A sokoldalú hangszóró vételára 7500 forint.

A jelent és a múltat kapcsolja össze a Logilink PCI Express csatolós bővítőkártyája. Az egyszeres PCI Express foglalatba illeszkedő termékre rákerült egy kihalófélben lévő IDE csatlakozó, a modern technológiákat pedig egy SATA 3.0 aljzat és három USB 3.0 kapu képvisel. A sokoldalú bővítőkártya nem éppen olcsó, vételára megközelítőleg 11 000 forint.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Hardverújdonságok május elején

  Új processzorhűtő és hangszóró márkát, AIO PC-ket és e-könyv-olvasókat mutatunk be a hazai boltok kínálatából.

 • Széllel jött hardverek

  Tápokat, minőségi hangszórókat, kompakt számítógépeket és egyéb érdekességeket mutatunk a hazai boltok kínálatából.

 • Hardverek a nyárra készülődve

  Vakációra való érdekességeket, rengeteg notebookot és számos akciós termékeket mutatunk be.

 • Nyárköszöntő hardverek

  Új processzorokat, egy pici házat, különféle hangkeltőket és rengeteg mobil eszközt találtunk a hazai boltok polcain.

Előzmények

Hirdetés