Hirdetés

Új hardverek tavaszi csokorban

Akció, adattár, joystick


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Újabb, ezúttal Asus alaplapokhoz kapcsolódó nyereményjátékot indított a PCX.hu webáruház. Aki március végéig Asus alaplapot vásárol náluk, részese lesz a sorsolásnak, melynek fődíja az új, nagyon kicsi fogyasztású GeForce GTX 750 grafikus kártya, természetesen Asus emblémával. A márka alaplapkínálata hatalmas; minden ma elérhető Intel és AMD platformos processzorhoz, minden árszinten megtalálhatjuk köztük a nekünk megfelelő darabot.

Befutott a hazai piacra a Western Digital Black2 adattároló, aminek elsősorban a notebooktulajdonosok örülnek majd. A 9 mm magas, 2,5 hüvelykes merevlemez dobozába ugyanis 1 TB-os merevlemezt és 120 GB-os, JMicron vezérlős SSD-t sűrítettek, így az egyetlen 2,5 hüvelykes hellyel rendelkező laptopokban sem kell lemondani sem az SSD sebességéről, sem a HDD nagy tárkapacitásáról. Persze a speciális adattárolónak vannak korlátai: egyelőre csak Windows alatt működik két külön meghajtóként (speciális telepítés után), vételára pedig meglehetősen magas, három év garancia mellett nagyjából 66 000 forint.

Újabb érdekes Thrustmaster joystick érkezett a hazai piacra. A T.16000M fő különlegessége, hogy néhány elem megcserélésével egyszerűen balkezes használathoz lehet igazítani, ráadásul támogatja két eszköz párhuzamos működtetését is, például hogy egy óriásrobotot vagy harckocsit két botkormánnyal irányíthassunk. A joystick két tengelye mellé gázkarként kapjuk a harmadikat, a negyedik pedig a kar csavarása. A masszív, megcsúszást elkerülendően nehezékkel ellátott talapzatra 12 programozható gombot telepítettek, további négy pedig a botkormányon található. A Thrustmaster T.16000M vételára 15 000 forint.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés