Hirdetés

Fülre támad a játékosnak tenyésztett Ragadozó

Kipróbáltuk a Acer Galea 500 mikrofonos fejhallgatót, amely a fej forgatásának függvényében változtatja a hangzást.

Acer Predator Galea 500

Az Acer a 2017-es IFA kiállításon jelentette be, hogy bővíti a ragadozóparkját, vagyis a Predator családba beemel egy mikrofonos fejhallgatót. Ez tehát a Galea 500, amit nem titkoltan a játékosok igényeinek figyelembe vételével terveztek, és ami megkapta a cég TrueHarmony 3D Soundscape technológiáját, ami a gyártó állítása szerint rengeteget dob a játékélményen.

Acer Predator Galea 500
Acer Predator Galea 500 [+]

Kíváncsiak voltunk, hogy ez hogy működik a valóságban, egyáltalán mi értelme lehet. Illetve persze arra is, hogy hogyan szól, milyen vele filmet nézni, zenét hallgatni, mennyire kényelmes, és milyen a kezelése.

Hirdetés

Remek dizájn

A gamer fejhallgatók szegmensében sajnos nem ritkák a szörnyszülöttek. Azokra a szerencsétlen darabokra gondolunk, amelyeket alkotóik mindenféle kiegészítővel, extrém formájú műanyagelemekkel, haszontalan színes mütyűrökkel próbálnak meg vonzóbbá tenni, de a végeredmény csak egy giccses és bazári termék lesz. Nos, a Galea 500 szerencsére nem tartozik ezek közé, hiszen itt a dizájnerek nagyon helyesen a visszafogott, akár konzervatívnak is nevezhető irányvonal mellett törtek lándzsát.

Acer Predator Galea 500
Acer Predator Galea 500 [+]

Minden matt fekete, így jól ellenáll a szennyeződéseknek, és az arányok is rendben vannak. A nagyon kis mértékben mozgatható hangszóróház külső részét alumíniumból készült rács fedi, emögött pedig egy diszkrét, türkizkéken világító Acer logó kapott helyet. Az összhatás tényleg remek, a végeredmény kifejezetten ízléses.

Főbb paraméterek
Acer Predator Galea 500
Kialakítás Zárt, over-ear
Hangszóró Dinamikus, 40 mm
Frekvenciaátvitel 10 - 28 000 Hz
Impedancia 16 ohm
Érzékenység 112 dB
Teljesítmény n. a.
Kábel hossza 200 cm
Tömeg 550 gramm
Csatlakozó USB
Tartozékok Használati utasítás
Extrák Kezelőpanel a kábelen, TrueHarmony 3D Soundscape technológia
Gyártó honlapja www.acer.hu
Termék honlapja Acer Predator Galea 500
Fogyasztói ár 59 900 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés