- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Protezis #10388 üzenetére
Most hogy mondjam , k.sok ez az emelés , de a YT Music mellé jön + nálunk a családi csomagot kimaxoljuk , szóval 6-n használjuk , ha így nézem még mindig "megérős" ennyiért . De ez már eléggé az inger küszöböm teteje.
Kíváncsi leszek mennyien lépnek le és esik vissza a bevétel...
-
Cs1csó
félisten
válasz WhiteWalker #10401 üzenetére
Erre ők is kiváncsiak de arra méginkább:
- hogy (nagy duzzogva) pár hónap után) mennyien "sonfordálnak" vissza
- mindezzel (árnövekedés, lemorzsolódás) mennyivel fog nőni az adott negyedévre vonatkozó nyereség) -
ittakary
nagyúr
válasz Flashback #10371 üzenetére
az a baj, nincs más megoldás, mint kifizetni, rengeteget YTozok TV-n és oda nincs alternatíva, semmint a fizetett reklámmentesség...
viszont az, hogy többet fizetek csak ezért a reklámblokkolóért, mint a Spotify-ért ami konkrétan szolgáltatást nyújt, tényleg sikítófrászba kergetmert félreértés ne essék, itt nem a szolgáltatásért fizetsz, azt eddig is megkaptuk ingyen, mert mi vagyunk maga a termék, amit utána ők adnak el vaskos milliárd dollárokért
-
Vincent V
csendes újonc
válasz Flashback #10378 üzenetére
Anno Spotify duo-t használtunk, és váltottunk a családi Youtube prémiumra.
Az elején szokni kellett a Youtube Music felületet, plussz zavart, hogy nem volt natív Windows app mint a Spotinál. Hangminőségben nem vettem észre semmi különbséget. Telefonon (android és Iphone) használva nem volt drámai váltás, a zenei felhozatal is elég jó volt (volt 1-2 kicsi előadó aki Spotin több zenével volt fent, de ez ritka volt), az ajánló is szépen megtanulta egy idő után, hogy mi az amit hallgatni szeretnék. Ha az egész csomagot nézem a Youtube premium még mindig jobban megéri nekem, mint csak egy Spotify - ha lenne Windows app akkor számomra kb tökéletes is lenne.
Ez az emelés fáj, de a reklámokkal teleszórt videók még jobban fájnának[ Szerkesztve ]
-
bence1024
tag
Kaptam én is emailt.
Hát az apjuk f@szát.
Premium előtt telón az edge böngészőben néztem yt-ot. Akkor szépen kigyomlált mindent a beépített blokkoló. Lehet vissza fog térni! -
DS39
nagyúr
Én annak örülnék, ha lenne egy light csomag, amiben kvázi csak reklámmentesség van a YouTube-on, mert a Music-ot külön, ritkán használom, és a háttérben lejátszást is el tudom engedni, ha olcsóbb lesz.
Offline videó letöltést pedig szinte sosem.Szóval sok mindent "adnak" adott összegért, ami szerintem sokak számára nem is kell.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Én csak a Music-ot használom, az most 500-al lesz több, meglátom.
Deezer így már olcsóbb lenne, 1.799/hó, és ott van éves 1.349-ért, meg Hi-Fi,
párszor már használtam, nem rossz az se. -
veterán
Sziasztok!
Most hogy bedobta ezt a majdnem árduplázást, eléggé kivert a víz
Családink van, az megoldható hogy csinálok egy külön közös emailcímet, és mindenki azzal lép be a youtubeba meg youtube musicba és akkor nem családit csak szimplát fizetek? Mondjuk macerásan hangzik, de akkor is tulzás ez így.https://tinyurl.com/rasoapro
-
nfsu17
veterán
Én nem tököltem, ment a levesbe.
Majd szept. 17 után (addig ki vagyok fizetve) keresek alternatívákat.
Vagyis csak mobilra kell nekem keresni.
Tévén kodi+YT addon reklámmentes évek óta. -
Zsolesz1885
tag
Ez eléggé sokkoló volt így reggelre úgyhogy nincs mese, vissza a Brave böngészőre, és még lezárt képernyőnél is ment a zene.
"Tudják mi a jó a fájdalomban? Abból érzik hogy még élnek!" G.I Jane
-
őstag
válasz ittakary #10405 üzenetére
"viszont az, hogy többet fizetek csak ezért a reklámblokkolóért, mint a Spotify-ért ami konkrétan szolgáltatást nyújt, tényleg sikítófrászba kerget"
Tehát adott a Spotify, ami a kezdetektől fizetős, és mellette a YouTube, ami 20 évig nem volt fizetős. Következtetés: A YouTube elmehet a francba, amiért 20 év után pézt mer kérni a szolgáltatásáért, ugyanakkor a Spotify szent és sérthetetlen, mert ő a kezdetektől fizetős. Bezzeg ha nekik is lett volna x évnyi ingyenes időszaka, akkor ők is maguk lennének az ördög. Logikus.Abba meg már bele se megyek, hogy nem tekinted a YouTube-ot szolgáltatásnak. Ha szerinted tényleg nem az, akkor ne használd.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
M0RGI
őstag
Én nem találom, hogy tudom lemondani.
Azt írja:
Nyisd meg a youtube.com/paid_memberships oldalt.
Kattints a Tagság kezelése lehetőségre.
Kattints az Inaktiválás gombra.De nekem nem jelenik meg az Inaktiválás gomb. Nem értem...
Maximum a tárhelyük az, de miért fizessek azért, mert én csak pár feltöltött videót nézek meg, de én nem töltök fel semmit. Az nem szolgáltatás, hogy direkt teleb@sznak valamit reklámokkal, hogy pénzt kérhessenek azért, hogy eltávolíthassák.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
"Maximum a tárhelyük az, de miért fizessek azért, mert én csak pár feltöltött videót nézek meg, de én nem töltök fel semmit. Az nem szolgáltatás, hogy direkt teleb@sznak valamit reklámokkal, hogy pénzt kérhessenek azért, hogy eltávolíthassák."
Ez a szemlélet alapvetően hibás. A YouTube az egy szolgáltatás, aminek a használatáért két módon fizethetsz:
- vagy előfizetsz
- vagy megnézed a reklámotA Google-nek teljesen mindegy, hogy a kettő közül melyik teljesül. Részükről csak az a lényeg, hogy így vagy úgy profitra tehessenek szert a YouTube üzletágból.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Imi1981
veterán
Én se látom az előfizetés megszüntetését. Szuneteltetés van 6 hónapig [kép].
Nem jó helyen nézem? -
vacs
veterán
válasz gangstagergo #10392 üzenetére
Pedig van több remekül működő alternatív youtube kliens reklámok ellen, sőt akár Google android tv-re is! link
(^)(>.<)(^)
-
looser
addikt
válasz Imi1981 #10424 üzenetére
Családi előfizetés mellett is végig ezt használtam android tévén; a testreszabhatósága messze felülmúlja a yt natív kliensét.
szerk.: új akart lenni, nem neked válasz
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
MadGame
senior tag
"Az új árak a már meglévő előfizetők számára október 19-től lépnek majd életbe - tehát jövő hónapban még a jelenlegi alacsonyabb, de utána már a drágább árat vonja majd a cég a kártyákról -, míg az új előfizetések már mostantól is csak az emelt árakon lesznek köthetők."
PCFórum -
OctoCore
tag
-
Farkassacred
őstag
Mivel nem nagyon van alternatíva a piacon, így nálam is maradni fog a premium biztosan. 5 embernek korlátlan zene és reklámmentesség még ennyit megér számomra.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
ledgeri
nagyúr
Na kivel fogadhatok, hogy a mostani emelés első-második hónapja után beindul a következő aggresszívabb reklámozás, és az adblock-blokkolás, hogy a "nekem sok az előfitu, inkább reklám"-os emberek az alap pofont szórzósan kapják meg .
#10430 WhiteWalker Lehetne futni egy kört a "nem alternatíva, mert nem tudnak róla" vs "nem tudják hogy alternatíva" megközelítéseken
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
válasz WhiteWalker #10436 üzenetére
Na igen. Az a jó az ilyen megoldásokban, hogy még a hozzáértőbb usernek sincs kedve hozzá, hanem inkább bepengeti a 12-13€-t...
Én sem vagyok oda a sima TV-s vagy a telefonos appért, de mókoljon a bánat.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Most még több lett [kép]?Délelőtt még 5990 Ft volt.
-
Imi1981
veterán
válasz Farkassacred #10439 üzenetére
Magyarországon. Bár céges wifin. Megnézem mobilneten.
Mobilneten is ennyit mutat és munkatársamnak is. Nem értem mi van.
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
válasz WhiteWalker #10436 üzenetére
1+
Revanced pl. nekem mindig ideig-óráig volt jó, utána szimplán nem volt hajlandó elindulni semmilyen videó.
Setup időről nem is beszélve.Malaka!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz spleenszuru #10443 üzenetére
Úgy valahogy , olvasom a másik topicban , hogy szinte napi szinten kell mókolni vele , stb... Nekem ehhez se kedvem, se időm , se energiám nincs.
Redneck: +1
-
vacs
veterán
válasz spleenszuru #10443 üzenetére
Májusban telepítettem a RevancedYT appot, azóta csak használom, semmit nem csináltam vele!
(^)(>.<)(^)
-
Imi1981
veterán
válasz Farkassacred #10446 üzenetére
Tudom mert direkt gépen fizettem elő még anno csak most elfelejtettem, hogy az Apple még rá szeretne pakolni az árra és iPhoneonon néztem a youtube alkalmazásban. Nem tudom van e olyan aki Apple-n keresztül fizet elő youtube-ra mert ez nagy lehúzás. Durván sokkal többe kerül mint egyenesen Googlenél előfizetni.
Amúgy se szeretem az ios-t és már alig várom, hogy vissza váltsak egy felső kategóriás androidos mobilra. -
M0RGI
őstag
válasz WhiteWalker #10444 üzenetére
Én is így vagyok vele, ezért is fizettem elő, ezen nem múlik. De azért így az emelés után az évi majd hatvanezer forint, az már átmegy a lélektani határon.
De ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest